Napominjemo da ćemo radove održavanja izvoditi od 10. prosinca 14.00 do 12. prosinca 22.00. Nažalost, u tom razdoblju nije moguće izvršiti narudžbu. Hvala na razumijevanju!

Benzinska kosilica AL-KO Highline 51.6 SP-B Plus

Broj. art.:: 119741
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Udobno centralno podešavanje visine košnje
  • Motor troši znatno manje ulja
  • XL kotači za lagano napredovanje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat
  • Pogon kotača (1 stupanj) štedi vam snagu

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Highline" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica 51.6 SP-B PLUS Highline

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica 51.6 SP-B PLUS Highline tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Highline" košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu 51.6 SP-B PLUS Highline

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica 51.6 SP-B PLUS Highline će vam i u velikim vrtovima (do 1800 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Briggs&Stratton motori od 2,4 kW pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Zahvaljujući lakohodnim XL kotačima i pogonu kotača s 1 stupnjem bez muke ćete napredovati u vrtu. Funkcija 4INONE nudi vam košnju, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu 51.6 SP-B PLUS Highline i alternative

Benzinsku kosilicu 51.6 SP-B PLUS Highline možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica 51.6 SP-B PLUS Highline učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 46 cm? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu 46.6 SP-B PLUS Highline.

Vaše prednosti

Nikad više zamjena ulja

Nikad više zamjena ulja

Zahvaljujući inovativnoj izvedbi i optimiranom hlađenju zrakom motori Briggs&Stratton EXi troše znatno manje ulja od sličnih 4-taktnih motora. Zbog slabijeg zagrijavanja svojstva ulja ostaju očuvana puno duže, pa je dovoljno dolijevanje umjesto zamjene.
Olakšano stavljanje i skidanje

Olakšano stavljanje i skidanje

Zbogom bolovima u leđima i prikliještenim prstima. Zahvaljujući EasyClick vješanju s vodilicom pražnjenje kompaktne prihvatne košare postaje prava igra.

Centralno podešavanje visine

Centralno podešavanje visine

Jednim se potezom udobno može promijeniti visina košnje – centralno i lako zahvaljujući opruzi.

Puna košara,  manje zaustavljanja

Puna košara, manje zaustavljanja

Zahvaljujući MaxAirflow tehnologiji pokošena trava dolazi do stražnjeg dijela košare zbog čega se ona puni do samog vrha, pa ju treba rjeđe prazniti.

Stvar je u visini

Stvar je u visini

Posebno visoko, posebno veliko – to je temelj MaxAirflow tehnologije. Zahvaljujući posebno visokom kućištu od čeličnog lima i posebno velikom izbačajnom kanalu protok zraka povećava se za 42% zbog čeka se pokošena trava, za razliku od standardnih kosilica, u prihvatnu košaru ne izbacuje nisko, već u viskom luku. Zato se prihvatna košara učinkovito puni sa stražnje strane bez začepljivanja izbačajnog kanala. Dodatna prednost: uklonjiva servisna zaklopka za lako održavanje kosilice.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Series 650EXi
Motor ccm 163
Snaga kW 2.4 KW
Motor o/min 2800
Neto težina u kg 35 KG
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Električni start NE
broj cilindara 1
Prihvatna košara, l 70 L
Bruto težina u kg 39.7 KG
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1800 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Kučište, materijal čelik
Funkcija 4u1
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
snaga uređaja u kW 2.4
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 94 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 51 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (5.72MB)
Preuzmi (6.14MB)
Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (499.9KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.