Benzinska kosilica AL-KO Premium 470 SP-A

Broj. art.:: 119946 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrhunsko skupljanje zahvaljujući posebno visokom kućištu
  • Udobno centralno podešavanje visine u 7 položaja
  • XL kotači s kugličnim ležajevima za lako napredovanje
  • Pogon kotača s 1 brzinom štedi vam snagu (1 brzina)
  • Integrirana prednja ručka za nošenje za lagani transport
  • Prednja ručka za nošenje za udoban transport
  • XXL kotači za lagano guranje i dobru trakciju

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Premium" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Premium 470 SP-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 470 SP-A tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Premium" košnja travnjaka pretvara se u užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Premium 470 SP-A

Uz radnu širinu od 46 cm benzinska kosilica Premium 470 SP-A će vam i u srednje velikim vrtovima (do 1400 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujući AL-KO PRO motoru od 2,6 kW i pogonu kotača s 1 brzinomu kombinaciji s lakohodnim XXL kotačima vrt ćete pokositi bez muke (čak i na padinama). Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski rukohvat i udobna mekana drška košnju trave pretvaraju u užitak. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti. Integrirana drška na prednjoj strani „Premium“ kosilice idealna je kad kosilicu treba transportirati, pospremiti (Upstanding Function) ili ju u vrtu podići preko stepenica ili prepreka.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Premium 470 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu Premium 470 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Premium 470 SP-A učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s električnim paljenjem? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Premium 470 SPI-A.

Tehnički podatci

Košara s prikazom punjenja DA
Vrsta motora 4-taktni
Funkcija 4u1
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Varijanta kućišta kosilice Highline
Malčiranje DA
Električni start NE
Kućište, materijal čelik
Vrsta pogona Benzin
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Skupljanje DA
Model motora 028
Podesiva ručka DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Primer NE
Podesiva ručka DA
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Bočno izbacivanje DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
materijal prihvatne košare Plastika
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO
s prihvatnom košarom DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.