Benzinska kosilica AL-KO Premium 470 SPI-A

Broj. art.:: 119945 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lako električno pokretanje ključem
  • Pogon kotača s 1 brzinom
  • Udobno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat
  • XXL kotači za lako napredovanje
  • 4IN1function (mowing, catching, mulching, side discharge)
  • Easier to carry thanks to the front handle
  • Sheet steel housing with MaxAirflow technology for the best mowing and catching abilities

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Premium" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Premium 470 SPI-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 470 SPI-A tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. S kosilicama serije „Premium" košnja trave pretvara se u užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Premium 470 SPI-A

Benzinska kosilica s električnim pokretačem (ponovno) se pokreće kao od šale. Radnom širinom od 46 cm benzinska kosilica Premium 470 SPI-A i u srednje velikim vrtovima (do 1400 m²) brine se za brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO Pro motor s električnim pokretačem i 2,6 kW olakšava rad s kosilicom. Zahvaljujući pogonu kotača s 1 brzinom i lakohodnim XXL kotačima bez muke ćete napredovati u vrtu. Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Premium 470 SPI-A i alternative

Benzinsku kosilicu Premium 470 SPI-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Premium 470 SPI-A učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 51 cm? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Premium 520 SP-B.

Tehnički podatci

Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 93
Za površine do qm 1400
Proizvodna linija Premium
Vrsta motora 4-taktni
Električni start DA
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Funkcija 4u1
Marka AL-KO
Vibracije ahw, m/s^2 6
Podesiva ručka DA
Promjer kotača straga, mm 280
Radna širina, cm 46
Motor ccm 166
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Varijanta kućišta kosilice Highline
K vrijednost (m/s^2) 2
Visina reza min/maks. mm 30 - 80
Skupljanje DA
Bočno izbacivanje DA
snaga uređaja u kW 2.6
materijal prihvatne košare Plastika
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 83
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Malčiranje DA
Vrsta pogona Benzin
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Automatski prigušivač dostupan DA
Broj noževa 1
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Motor o/min 2800
Promjer kotača prednji, mm 200
Prihvatna košara, l 70
s prihvatnom košarom DA
Snaga kW 2.6
Kućište, materijal čelik
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.