Benzinska kosilica AL-KO Premium 520 VSI-B

Broj. art.:: 119948 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lako elektroničko pokretanje ključem
  • Udobno centralno podešavanje visine u 7 položaja
  • Pogon kotača s regulacijom brzine
  • Prednja ručka za nošenje za udoban transport
  • XXL kotači za lako guranje i dobru trakciju


Benzinska kosilica Premium 520 VSI-B

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 520 VSI-B tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. S kosilicama serije „Premium" košnja trave pretvara se u užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Premium 520 VSI-B

Benzinska kosilica s električnim pokretačem (ponovno) se pokreće kao od šale. Radnom širinom od 51 cm benzinska kosilica Premium 520 VSI-B i u velikim vrtovima (do 1800 m²) brine se za brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujući Briggs&Stratton motoru od 2,6 kW i pogonu kotača (s varijabilnom regulacijom brzine od 2,5 do 4,5 km/h) u kombinaciji s lakohodnim XXL kotačima vrt ćete pokositi bez muke (čak i na padinama). Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Optimalni upravljač s lako dostupnim upravljačkim elementima i ugodnom mekanom drškom košnju pretvara u užitak. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti. Integrirana drška na prednjoj strani „Premium“ kosilice idealna je kad kosilicu treba transportirati, pospremiti (uspravno postavljanje) ili ju u vrtu podići preko stepenica ili prepreka.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Premium 520 VSI-B i alternative

Benzinsku kosilicu Premium 520 VSI-B možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Premium 520 VSI-B učinkoviti je pomoćnik za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu bez elektroničkog pokretanja kojim se lako upravlja? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Premium 520 VS-B

Tehnički podatci

Bočno izbacivanje DA
Primer NE
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Kotači s kugličnim ležajevima DA
s prihvatnom košarom DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Vrsta pogona Benzin
Električni start DA
Skupljanje DA
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Marka AL-KO
Varijanta kućišta kosilice Highline
Podesiva ručka DA
Proizvodna linija Premium
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Funkcija 4u1
Model motora B&S Series 675iS
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
materijal prihvatne košare Plastika
Malčiranje DA
Kućište, materijal čelik
Vrsta motora 4-taktni
Košara s prikazom punjenja DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.