Benzinska kosilica AL-KO Silver 468 P-A Bio

Broj. art.:: 119836 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Moguće je malčiranje ili bočno izbacivanje
  • Udobno i robusno podešavanje visine košnje
  • Vrhunski rezultati malčiranja zahvaljujući specijalnoj geometriji kućišta
  • XL kotači čuvaju travnjak
  • Prolazne osovine kotača za ravan hod

Malčiranje je ekološka njega travnjaka za svaki vrt. Uz AL-KO Silver benzinske kosilice dobit ćete savršenog partnera za taj zadatak.


Benzinska kosilica za malčiranje Silver 468 P-A Bio

Razvijena u Njemačkoj, a proizvedena u Austriji, kućište za košnju od čeličnog lima i AL-KO Pro motor: sve te karakteristike kosilicu za malčiranje tvrtke AL-KO čine dugovječnim specijalistom za malčiranje trave. Sofisticirana tehnika i poznata AL-KO kvaliteta ovog proizvoda ispunjavaju sve želje hobi vrtlara s visokim zahtjevima.


Tehnički detalji za kosilicu za malčiranje Silver 468 P-A Bio

Radna širina od 46 cm brine se za učinkovitu obradu travnatih površina veličine do cca. 1100 m². Visina kosilice za malčiranje može se podesiti u 4 visine od 30 mm do 85 mm. Osim toga kosilicom za malčiranje pokošena trava može se bočno izbacivati. Jednostavan rad prije svega omogućavaju ergonomski oblikovani rukohvat i lakohodni XL kotači koji štite travnjak.


Gdje mogu kupiti kosilicu za malčiranje Silver 468 P-A Bio i alternative

Benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 P-A Bio možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Silver 468 P-A Bio je učinkovita pomoć za ekološku njegu travnjaka. Želite benzinsku kosilicu za malčiranje s pogonom prednjih kotača? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 SP-A Bio.

Tehnički podatci

Primer NE
Proizvodna linija Comfort
Podesiva ručka DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka NE
Podesiva visina rezanja Osovinsko, 4 položaja
Vrsta pogona Benzin
Malčiranje DA
Električni start NE
Pogon kotača nema
Skupljanje NE
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Funkcija 2u1
Kućište, materijal čelik
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Vrsta motora 4-taktni
Marka AL-KO
Bočno izbacivanje DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.