Benzinska kosilica AL-KO Silver 468 SP-A Bio

Broj. art.:: 119835
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon prednjih kotača za ekonomično malčiranje
  • Prolazne osovine kotača za ravan hod
  • Udobno, robusno podešavanje visine košnje
  • Vrhunski rezultati malčiranja zahvaljujući specijalnoj geometriji kućišta
  • Moguće je malčiranje ili bočno izbacivanje

Malčiranje je ekološka njega travnjaka za svaki vrt. Uz AL-KO Silver benzinske kosilice dobit ćete savršenog partnera za taj zadatak.


Benzinska kosilica za malčiranje Silver 468 SP-A Bio

Razvijena u Njemačkoj, proizvodi se u Austriji, kućište za košnju od čeličnog lima i AL-KO Pro motor: sve te karakteristike kosilicu za malčiranje tvrtke AL-KO čine dugovječnim specijalistom za malčiranje trave. Sofisticirana tehnika i poznata AL-KO kvaliteta kod ovog proizvoda ispunit će sve želje hobi vrtlara.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 SP-A Bio

Radna širina od 46 cm osigurava učinkovitu obradu travnatih površina veličine do cca. 1400 m². Visina kosilice za malčiranje može se podesiti u 4 visine od 30 mm do 85 mm. Osim toga kosilicom za malčiranje pokošena trava može se bočno izbacivati. Jednostavan rad prije svega omogućavaju ergonomski oblikovani rukohvat i lakohodni XL kotači koji štite travnjak. To olakšano malčiranje dodatno podržava i pogon prednjih kotača.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 SP-A Bio i alternative

Benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 SP-A Bio možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica za malčiranje Silver 468 SP-A Bio je učinkovita pomoć za ekološku njegu travnjaka. Želite benzinsku kosilicu za malčiranje bez pogona prednjih kotača? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 P-A Bio.

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Snaga kW 2.1 KW
Radna širina, cm 46 CM
Model motora AL-KO Pro 145 QSS
Visina u cm bez pakiranja 108 CM
Širina u cm bez pakiranja 53 CM
Duljina u cm bez pakiranja 145 CM
Motor ccm 139
Motor o/min 2850
Visina reza min/maks. mm 30 - 85 MM
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Malčiranje DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka NE
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 91.5 CM
Funkcija 2u1
Bočno izbacivanje DA
snaga uređaja u kW 2.1
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Proizvodna linija Comfort
Kućište, materijal čelik
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Promjer kotača prednji, mm 220 MM
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Max Airflow Technology Nein
Primer NE
Podesiva visina rezanja Osovinsko, 4 položaja
Neto težina u kg 26.9 KG
Bruto težina u kg 30.7 KG
Promjer kotača straga, mm 205 MM
Vrsta pogona Benzin
Upute za uporabu Preuzmi (3.79MB)
Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (522.49KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.