Benzinska kosilica AL-KO Silver 468 SP-A Bio

Broj. art.:: 119835 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon prednjih kotača za ekonomično malčiranje
  • Prolazne osovine kotača za ravan hod
  • Udobno, robusno podešavanje visine košnje
  • Vrhunski rezultati malčiranja zahvaljujući specijalnoj geometriji kućišta
  • Moguće je malčiranje ili bočno izbacivanje

Malčiranje je ekološka njega travnjaka za svaki vrt. Uz AL-KO Silver benzinske kosilice dobit ćete savršenog partnera za taj zadatak.


Benzinska kosilica za malčiranje Silver 468 SP-A Bio

Razvijena u Njemačkoj, proizvodi se u Austriji, kućište za košnju od čeličnog lima i AL-KO Pro motor: sve te karakteristike kosilicu za malčiranje tvrtke AL-KO čine dugovječnim specijalistom za malčiranje trave. Sofisticirana tehnika i poznata AL-KO kvaliteta kod ovog proizvoda ispunit će sve želje hobi vrtlara.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 SP-A Bio

Radna širina od 46 cm osigurava učinkovitu obradu travnatih površina veličine do cca. 1400 m². Visina kosilice za malčiranje može se podesiti u 4 visine od 30 mm do 85 mm. Osim toga kosilicom za malčiranje pokošena trava može se bočno izbacivati. Jednostavan rad prije svega omogućavaju ergonomski oblikovani rukohvat i lakohodni XL kotači koji štite travnjak. To olakšano malčiranje dodatno podržava i pogon prednjih kotača.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 SP-A Bio i alternative

Benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 SP-A Bio možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica za malčiranje Silver 468 SP-A Bio je učinkovita pomoć za ekološku njegu travnjaka. Želite benzinsku kosilicu za malčiranje bez pogona prednjih kotača? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu za malčiranje Silver 468 P-A Bio.

Tehnički podatci

Električni start NE
snaga uređaja u kW 2.1
Za površine do qm 1400
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Marka AL-KO
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Broj noževa 1
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 84
K vrijednost (m/s^2) 2
Motor o/min 2850
Skupljanje NE
Podesiva ručka NE
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Promjer kotača prednji, mm 220
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Promjer kotača straga, mm 205
Kućište, materijal čelik
Radna širina, cm 46
Motor ccm 139
Bočno izbacivanje DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Vrsta pogona Benzin
Proizvodna linija Comfort
Vibracije ahw, m/s^2 6
Primer NE
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Vrsta motora 4-taktni
Visina reza min/maks. mm 30 - 85
Podesiva visina rezanja Osovinsko, 4 položaja
Funkcija 2u1
Snaga kW 2.1
Malčiranje DA
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.