Benzinska kosilica solo by AL-KO 4238 SP-A

Broj. art.:: 127454 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 stupnjem za lagano napredovanje
  • Robusno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za košnju bez umaranja
  • Prihvatna košara od 65 l s prikazom punjenja
  • XL kotači za lagano napredovanje

Benzinske kosilice serije solo by AL-KO nude maksimalnu udobnost i odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo by AL-KO 4238 SP-A

Kompaktni model s pogonom kotača. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo by AL-KO 4238 P-A nije strana riječ.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4238 SP-A

S radnom širinom od 42 cm benzinska kosilica solo by AL-KO 4238 SP-A idealan je partner za manje i srednje vrtove do 800 m². Visina košnje može se centralno podešavati u 7 visina od 30 do 80 mm. AL-KO motor od 2,1 kW s OHV tehnologijom sa svojim ventilima s gornje strane ostvaruje izvrstan stupanj učinkovitosti. Benzinska kosilica time dobiva više snage uz manju potrošnju, a zahvaljujući sustavu QuickStart vrlo se brzo i jednostavno pokreće. Za ekonomično napredovanje brine se pogon kotača s 1 stupnjem. Košnja, skupljanje i malčiranje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 3INONE. Veliki XL kotači i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost rukovanja kosilicom solo by AL-KO 4238 SP-A. Visoko i stabilno kućište od čeličnog lima zahvaljujući dobroj aerodinamici kućišta omogućava posebno učinkovito skupljanje pokošene trave. Ona završava u u platnenoj prihvatnoj košari od 65 l.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4238 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4238 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica solo by AL-KO 4238 SP-A učinkoviti je pomoćnik za vaš vrt po povoljnoj cijeni. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 46 cm? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4738 SP.

Tehnički podatci

Primer NE
Marka solo by AL-KO
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
s prihvatnom košarom DA
Podesiva ručka DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Bočno izbacivanje NE
Košara s prikazom punjenja DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Podesiva ručka DA
Proizvodna linija Comfort
Vrsta motora 4-taktni
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Kućište, materijal čelik
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Model motora 027
Malčiranje DA
Skupljanje DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Električni start NE
Varijanta kućišta kosilice Classic
Vrsta pogona Benzin
Funkcija 3u1
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.