Benzinska kosilica solo by AL-KO 4710 P-A

Br. art.:: 127580 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Dugovječno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za košnju bez umaranja
  • Prihvatna košara od 60 l s prikazom punjenja
  • Kotači s kugličnim ležajevima za lagano guranje

Benzinske kosilice samo u specijaliziranim trgovinama dostupne serije solo by AL-KO nude maksimalnu udobnost i odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo by AL-KO 4710 P-A

Robusna i snažna benzinska kosilica. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo by AL-KO 4710 P-A nije strana riječ, nego ide uz ovu benzinsku kosilicu baš kao motorno ulje i benzin.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4710 P-A

S radnom širinom od 46 cm benzinska kosilica solo by AL-KO 4710 P-A idealan je partner za srednje velike vrtove do cca. 1100 m². Visina košnje može se podešavati u 7 visina od 25 do 75 mm na pojedinačnim kotačima. AL-KO Pro motor od 1,9 kW s OHV tehnologijom sa svojim ventilima s gornje strane ostvaruje izvrstan stupanj učinkovitosti. Veliki kotači i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost rukovanja kosilicom solo by AL-KO 4710 P-A. Visoko i stabilno kućište od čeličnog lima zahvaljujući dobroj aerodinamici kućišta omogućava posebno učinkovito skupljanje pokošene trave. Ona završava u plastičnoj prihvatnoj košari od 60 l.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4710 P-A i alternative

Benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4710 P-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica solo by AL-KO 4710 P-A učinkoviti je pomoćnik za vaš vrt po povoljnoj cijeni.
Želite benzinsku kosilicu s pogonom? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4710 SP-A.


>

Tehnički podatci

Kućište, materijal čelik
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Košara s prikazom punjenja DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Pogon kotača nema
Funkcija 2u1
s prihvatnom košarom DA
Malčiranje NE
Varijanta kućišta kosilice Highline
materijal prihvatne košare Plastika
Skupljanje DA
Marka solo by AL-KO
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Vrsta pogona Benzin
Model motora 026
Podesiva ručka DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Bočno izbacivanje NE
Vrsta motora 4-taktni
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Podesiva ručka DA
Proizvodna linija Easy
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.