Benzinska kosilica solo by AL-KO 4731 SP-A

Broj. art.:: 127602 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom
  • Izuzetno visoko i aerodinamično kućište jamči vrhunsku košnju i rezultate skupljanja
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za rad bez umaranja
  • Prihvatna košara od 70 l s prikazom razine napunjenosti
  • Centralno podešavanje visine rezanja
  • Kotači XXL za lagano napredovanje

Benzinske kosilice solo by AL-KO nude maksimalnu udobnost i odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo by AL-KO 4731 SP-A

Robusna i snažna benzinska kosilica s pogonom kotača. Kvaliteta i trajnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo by AL-KO 4731 SP-A nije strana riječ nego ide uz ovu benzinsku kosilicu baš kao motorno ulje i benzin.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4731 SP-A

Radnom širinom od 46cm benzinska kosilica solo by AL-KO 4731 SP-A idealan je partner za srednje i velike vrtove do cca. 1400 m². Visina košnje može se centralno podešavati u 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO Pro Motor od 2,1 kW s OHV tehnologijom postiže izvrsnu učinkovitost svojim gornjim ventilima. To benzinskoj kosilici daje veću snagu uz manju potrošnju a zahvaljujući sustavu QuickStart također se može pokrenuti vrlo brzo i jednostavno. Pogon s jednom brzinom osigurava lagano napredovanje. Stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 4UJEDAN. Veliki XXL kotači i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost pri upravljanju. Izuzetno visoko i aerodinamično kućište od čeličnog lima omogućuje savršene rezultate košnje i sakupljanja pokošene trave koja završi u platnenoj prihvatnoj košari od 70 l. S praktičnom prednjom ručkom za nošenje.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4731 SP-A i dodatni pribor

Benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4731 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice s premium uslugom ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica solo by AL-KO 4731 SP-A učinkoviti je pomoćnik u vašem vrtu po atraktivnoj cijeni.

Tehnički podatci

materijal prihvatne košare Plastika/platno
Vrsta pogona Benzin
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Bočno izbacivanje DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Primer NE
Podesiva ručka DA
Model motora 027
Proizvodna linija Comfort
Vrsta motora 4-taktni
Varijanta kućišta kosilice Highline
Kućište, materijal čelik
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Skupljanje DA
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
s prihvatnom košarom DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Podesiva ručka DA
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Košara s prikazom punjenja DA
Vrsta ručke Ergonomska obloga ručke
Automatski prigušivač dostupan DA
Električni start NE
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Funkcija 4u1
Marka solo by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.