Benzinska kosilica solo® by AL-KO 5210 SP-A

Broj. art.:: 127582 Spremno za otpremu
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom za lagano napredovanje
  • Robusno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za košnju bez umaranja
  • Prihvatna košara od 60 l s prikazom punjenja
  • XXL kotači s kugličnim ležajevima za lagano guranje
  • Udobno centralno podešavanje visine košnje

Benzinske kosilice serije solo® by AL-KO dostupne samo u specijaliziranim trgovinama ili u AL-KO internetskoj trgovini nude maksimalnu udobnost i odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo® by AL-KO 5210 SP-A

Početni model klase s dijelom za košnju od 51 cm. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo® by AL-KO 5210 SP-A nije strana riječ.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5210 SP-A

S radnom širinom od 51 cm benzinska kosilica solo® by AL-KO 5210 SP-A idealan je partner za velike vrtove do cca. 1800 m². Visina košnje može se centralno podešavati od 30 do 80 mm. AL-KO Pro motor od 2,1 kW s OHV tehnologijom sa svojim ventilima s gornje strane ostvaruje izvrstan stupanj učinkovitosti. Benzinska kosilica time dobiva više snage uz manju potrošnju, a zahvaljujući sustavu QuickStart vrlo se brzo i jednostavno pokreće. Za lagano napredovanje brine se pogon kotača s 1 brzinom. Stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom i funkcijom 4INONE. Veliki XXL kotači i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost rukovanja kosilicom solo® by AL-KO 5210 SP-A. Visoko i stabilno kućište od čeličnog lima zahvaljujući dobroj aerodinamici kućišta omogućava posebno učinkovito skupljanje pokošene trave. Ona završava u u platnenoj prihvatnoj košari od 60 l.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu 5210 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5210 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica solo® by AL-KO 5210 SP-A učinkoviti je pomoćnik za vaš vrt po povoljnoj cijeni. Želite benzinsku kosilicu s Briggs&Stratton motorom? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4757 VS.

Tehnički podatci

Za površine do qm 1800
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 60 L
Funkcija 4u1
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Broj noževa 1 ST
Varijanta kućišta kosilice Classic
K vrijednost (m/s^2) 2
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Bočno izbacivanje DA
Malčiranje DA
s prihvatnom košarom DA
snaga uređaja u kW 2.1
materijal prihvatne košare Plastika
Vrsta pogona Benzin
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 86
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Skupljanje DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 96
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Vibracije ahw, m/s^2 6
Kućište, materijal čelik
Max Airflow Technology Ja
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Easy
Radna širina, cm 51 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Model motora AL-KO Pro 145 QSS
Snaga kW 2.1
Motor ccm 139
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2850
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.