Benzinska kosilica solo by AL-KO 5251 VS-B

Broj. art.:: 127607 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Varijabilni pogon kotača
  • Posebno visoko i aerodinamično kućište jamči savršene rezultate košnje i prikupljanja
  • XXL kotači za lagano napredovanje
  • Dugi vijek trajanja zahvaljujući aluminijskim komponentama - spoj rukohvata, prednja ručka
  • Upravljački prostor s gumiranom drškom i lako dostupnim upravljačkim elementima
  • Centralno podešavanje visine jednom rukom
  • Prihvatna košara od 70 l s indikatorom razine napunjenosti

Benzinske kosilice solo by AL-KO s bezstupanjski prilagodljivim pogonom kotača nude najviše moguću razinu udobnosti u svojoj klasi a odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo by AL-KO 5251 VS-B

Benzinske kosilice proizvodne linije solo by AL-KO impresioniraju u svakom detalju. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria”. Ove kosilice zadovoljavaju najviše zahtjeve.


Tehnički detalji benzinske kosilice 5251 VS-B

Radnom širinom od 51 cm benzinska kosilica solo by AL-KO 5251 VS-B idealan je partner za velike vrtove do cca. 1.800 m². Visina košnje može se centralno podešavati od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs&Stratton od 2,6 kW pruža potrebnu snagu pri košnji velikih površina uz znatno manju potrošnju ulja i pruža energiju za varijabilni pogon kotača. Stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 4UJEDAN. Veliki XXL kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani rukohvat te Premium Cockpit povećavaju udobnost pri upravljanju. Izuzetno visoko i aerodinamično kućište od čeličnog lima omogućuje savršene rezultate košnje i sakupljanja pokošene trave koja završi u platnenoj prihvatnoj košari od 70 l.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo by AL-KO 5251 VS-B i dodatni pribor

Benzinsku kosilicu solo by AL-KO 5251 VS-B možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili s premium uslugom ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica solo by AL-KO 5251 VS-B učinkoviti je pomoćnik u vašem vrtu po atraktivnoj cijeni. Želite benzinsku kosilicu s Premium komponentama? Tada vam preporučujemo benzinsku kosilicu solo by AL-KO 5251 VS-B.

Tehnički podatci

Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Podesiva ručka DA
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Proizvodna linija Premium
Model motora B&S Series 675EXi
Košara s prikazom punjenja DA
Varijanta kućišta kosilice Highline
Vrsta ručke Ergonomska obloga ručke
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
s prihvatnom košarom DA
Podesiva ručka DA
Primer NE
Malčiranje DA
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
Vrsta podešavanja visine ručke Podešavanje visine Premium alu
Marka solo by AL-KO
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Skupljanje DA
Funkcija 4u1
Električni start NE
Bočno izbacivanje DA
Vrsta motora 4-taktni
Kućište, materijal čelik
Vrsta pogona Benzin
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.