Benzinska kosilica solo by AL-KO 548 K Alu

Broj. art.:: 127448 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusno kućište od aluminijskog tlačnog lijeva sa zaštitom od udara i čeličnim umetkom
  • Dugovječni prijenosnik s kardanskim pogonom kotača s 2 stupnja
  • Lakohodni XXL kotači od aluminija s dobrim prianjanjem
  • Spojka noža za pražnjenje bez zaustavljanja motora
  • Upotreba mnogih robusnih aluminijskih komponenata

Profesionalac među benzinskim kosilicama. Vrhunska izvedba, dobro osmišljene karakteristike. Profesionalni model marke solo by AL-KO dostupan u specijaliziranim trgovinama.


Benzinska kosilica solo by AL-KO 548 K

Benzinska kosilica solo by AL-KO 548 K marke AL-KO vrhunski je model benzinske kosilice s najvišim standardima kvalitete. Ova kosilica s punom opremom ispunit će sve želje profesionalnih korisnika. Stabilni čelični naplatci i na torziju otporno aluminijsko kućište benzinsku kosilicu solo by AL-KO 548 K čine dugovječnim partnerom u košnji.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo by AL-KO 548 K

Radna širina od 48 cm osigurava učinkovito i brzo napredovanje na većim travnatim površinama do cca. 1.400 m². Benzinski 4-taktni Honda motor od 2,7 kW ne daje samo puno energije nožu, nego i kardanskom pogonu kotača s 2 stupnja koji vam pomaže u guranju benzinske kosilice bez napora. XXL kotači s kugličnim ležajevima i aluminijskim naplatcima i gumama kao od šale će prevladavati neravnine na svakom terenu i na svakoj podlozi. Ovaj uređaj s funkcijom 4INONE naravno omogućava košnju, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje. Benzinskom kosilicom solo by AL-KO 548 K upravlja se pomoću preglednog upravljača s lako dostupnim upravljačkim elementima i udobnim rukohvatom s gumenom presvlakom. Posebno visoko kućište za košnju svojom izvanrednom aerodinamikom osigurava ravnomjerno punjenje velike prihvatne košare od 75 l. Zasebna spojka noža i robusno podešavanje osovine/pojedinačnog kotača (26 mm do 82 mm u 7 položaja) zaokružuju opremu ove profesionalne kosilice.


Gdje mogu kupiti profesionalnu benzinsku kosilicu solo by AL-KO 548 K i alternative

Benzinsku kosilicu solo by AL-KO 548 K s premium uslugom možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica AL-KO 548 K učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu radne širine od 52 cm? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu solo by AL-KO 533 K.

Tehnički podatci

Kućište, materijal Aluminij
Malčiranje Opcionalno
Promjer kotača prednji, mm 203
Varijanta kućišta kosilice Classic
Vrsta pogona Benzin
Podesiva ručka DA
materijal prihvatne košare Platno
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Motor o/min 2800
Visina reza min/maks. mm 15 - 77
snaga uređaja u kW 2.7
Marka solo by AL-KO
Snaga kW 2.7
Volumen spremnika goriva, l 1.8
Bočno izbacivanje NE
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 97
Promjer kotača straga, mm 203
Automatski prigušivač dostupan DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Motor ccm 160
Prihvatna košara, l 75
Primer NE
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Broj noževa 1
Košara s prikazom punjenja NE
Proizvodna linija Premium
Skupljanje DA
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 83
Radna širina, cm 48
Vrsta motora 4-taktni
Za površine do qm 2000
Funkcija 2u1
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 1
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Podesiva ručka NE
s prihvatnom košarom DA
Električni start NE
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.