Električna kosilica AL-KO Classic 3.22 SE

Broj. art.:: 112805
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Tiha i sigurna košnja bez emisija
  • Funkcija 2u1: košnja i skupljanje
  • Kompaktna i okretna, savršena je za košnju blizu rubova
  • Prihvatna košara od 30 l s integriranim prikazom punjenja
  • Mala težina i XL kotači za vrhunsku udobnost u vožnji

Jedva čujna, sigurna i okretna košnja i skupljanje, dostatna električna snaga i lako kretanje – to vam nudi povoljna AL-KO električna kosilica 3.22 SE Classic>

Električna kosilica 3.22 SE Classic – okretna kosilica s dodatnom sigurnošću

Ova je električna kosilica zahvaljujući tihom radu bez emisija vaš savršeni pomoćnik za održavanje travnjaka u svakom stambenom području. AL-KO električne kosilice dolaze u klasama do 1.600 W i kreću se bez ispušnih plinova, motornog ulja, zagrijavanja i buke. Rad s kabelom pritom omogućava tih rad neovisan o vremenu punjenja ili točenju goriva – i bez dodatne težine akumulatora ili spremnika benzina. Iskustvo uspjeha: lagana, zelena košnja uz malu težinu i vrlo udobnu vožnju.
Kompaktni model 3.22 SE Classic s radnom širinom od 32 cm pritom osobito impresionira svojim kompaktnim oblikom bez stršećih kotača - idealan je za preciznu košnju uz rubove u kutovima i malim krivudavim vrtovima. Ova muha kategorija s lakohodnim XL kotačima optimalna je električna kosilica za početnike i starije vlasnike vrtova – vrlo se lako gura, pa za upravljanje nije potrebno puno snage.
Za vašu sigurnost: zahvaljujući sigurnosnoj sklopki na rukohvatu s rasterećenjem kabela pokretanje i rukovanje će proteći bez ikakve opasnosti – rasterećenje kabela štiti od neželjenog prekida strujnog kruga


Tehnički detalji za električnu kosilicu 3.22 SE Classic

Svojom radnom širinom od 32 cm ova je električna kosilica s funkcijom 2u1 (košnja i skupljanje) vaš okretni pomoćnik u vrtovima do 250 m². Svoje jake strane osobito pokazuje na skučenom prostoru i tamo gdje se traži precizna košnja uz rub travnjaka. Uz kompaktne dimenzije ovaj inovativni, osobito kompaktni oblik kosilice 3.22 SE Classic jamči da ćete s mehanizmom za košnju doći do samog ruba – a da vam stršeći kotači pritom ne stoje na putu.
Tihi elektromotor od 1.000 W na ovoj kosilici koja teži samo 10 kg osigurava dobro napredovanje na travi visine do 60 mm. Visina košnje se pritom na osovinskom kotaču može podesiti u 3 stupnja, od 20 mm do 60 mm. XL lakohodni kotači (140 mm) i mala težina omogućuju lagano, tiho upravljanje kosilicom bez umaranja i puno snage – idealno i za vlasnice vrtova i starije osobe kojima je važno lagano rukovanje.
Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu i velikom otvoru pokošeni se materijal optimalno skuplja i učinkovito puni kompaktnu prihvatnu košaru od 30 l. Osim toga rad vam olakšava i prihvatna košara s prikazom punjenja i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje.
Dvije integrirane ručke za nošenje na kućištu pomažu pri prevladavanju prepreka, a zajedno sa sklopivim rukohvatom omogućavaju jednostavan transport i spremanje ove lagane električne kosilice na malom prostoru.


Gdje mogu kupiti 3.22 SE Classic i alternative

Električnu kosilicu 3.22 SE Classic možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealni partner za tihu i sigurnu košnju bez emisija upravo u malim krivudavim vrtovima.
Ako želite električnu kosilicu radne širine od 38 cm, preporučamo vam Classic 3.82 SE
Ako želite kosilicu bez kabela, preporučamo vam akumulatorsku kosilicu AL-KO Moweo 3.85 Li.

Vaše prednosti

košnja uz rubove

košnja uz rubove

Oštra košnja do samog ruba - zahvaljujući specijalnoj geometriji kućišta bez stršanja kotača bez problema se može kositi i uz zidove.

Laka kategorija

Laka kategorija

Zahvaljujući ručki za nošenje i maloj težini modeli 3.22 SE i 3.82 SE vrlo se lako transportiraju i pospremaju.

Savršena prihvatna košara

Savršena prihvatna košara

Prihvatna košara s aerodinamičnim vođenjem zraka za optimalno punjenje. S automatskim prikazom punjenja te velikim otvorom i praktičnom ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje bez ostataka.

Mala i okretna

Mala i okretna

Zahvaljujući kompaktnoj izvedbi i preklopivom rukohvatu električne kosilice Classic okretne su i lako se pospremaju

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga motora kW 1 KW
Radna širina, cm 32 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 60 MM
Proizvodna linija EASY
Podesiva ručka NE
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Jednostavna metalna ručka
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Duljina u cm bez pakiranja 123 CM
Visina u cm bez pakiranja 97 CM
Širina u cm bez pakiranja 36.5 CM
Bočno izbacivanje NE
Vibracije ahw, m/s^2 6
Kotači s kugličnim ležajevima NE
materijal prihvatne košare Plastika
s prihvatnom košarom DA
K vrijednost (m/s^2) 1
Max Airflow Technology Nein
Vrsta pogona Električni
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Broj noževa 1 ST
Funkcija 2u1
Skupljanje DA
Neto težina u kg 9.5 KG
Prihvatna košara, l 30 L
Promjer kotača straga, mm 140 MM
Pogon kotača nema
Košara s prikazom punjenja NE
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 84
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Promjer kotača prednji, mm 140 MM
Podesiva visina rezanja Osovinsko, 3 položaja
Kućište, materijal Plastika
Malčiranje NE
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Upute za uporabu Preuzmi (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.