Električna kosilica AL-KO Classic 3.22 SE

Broj. art.:: 112805
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Tiha i sigurna košnja bez emisija
  • Funkcija 2u1: košnja i skupljanje
  • Kompaktna i okretna, savršena je za košnju blizu rubova
  • Prihvatna košara od 30 l s integriranim prikazom punjenja
  • Mala težina i XL kotači za vrhunsku udobnost u vožnji

Jedva čujna, sigurna i okretna košnja i skupljanje, dostatna električna snaga i lako kretanje – to vam nudi povoljna AL-KO električna kosilica 3.22 SE Classic>

Električna kosilica 3.22 SE Classic – okretna kosilica s dodatnom sigurnošću

Ova je električna kosilica zahvaljujući tihom radu bez emisija vaš savršeni pomoćnik za održavanje travnjaka u svakom stambenom području. AL-KO električne kosilice dolaze u klasama do 1.600 W i kreću se bez ispušnih plinova, motornog ulja, zagrijavanja i buke. Rad s kabelom pritom omogućava tih rad neovisan o vremenu punjenja ili točenju goriva – i bez dodatne težine akumulatora ili spremnika benzina. Iskustvo uspjeha: lagana, zelena košnja uz malu težinu i vrlo udobnu vožnju.
Kompaktni model 3.22 SE Classic s radnom širinom od 32 cm pritom osobito impresionira svojim kompaktnim oblikom bez stršećih kotača - idealan je za preciznu košnju uz rubove u kutovima i malim krivudavim vrtovima. Ova muha kategorija s lakohodnim XL kotačima optimalna je električna kosilica za početnike i starije vlasnike vrtova – vrlo se lako gura, pa za upravljanje nije potrebno puno snage.
Za vašu sigurnost: zahvaljujući sigurnosnoj sklopki na rukohvatu s rasterećenjem kabela pokretanje i rukovanje će proteći bez ikakve opasnosti – rasterećenje kabela štiti od neželjenog prekida strujnog kruga


Tehnički detalji za električnu kosilicu 3.22 SE Classic

Svojom radnom širinom od 32 cm ova je električna kosilica s funkcijom 2u1 (košnja i skupljanje) vaš okretni pomoćnik u vrtovima do 250 m². Svoje jake strane osobito pokazuje na skučenom prostoru i tamo gdje se traži precizna košnja uz rub travnjaka. Uz kompaktne dimenzije ovaj inovativni, osobito kompaktni oblik kosilice 3.22 SE Classic jamči da ćete s mehanizmom za košnju doći do samog ruba – a da vam stršeći kotači pritom ne stoje na putu.
Tihi elektromotor od 1.000 W na ovoj kosilici koja teži samo 10 kg osigurava dobro napredovanje na travi visine do 60 mm. Visina košnje se pritom na osovinskom kotaču može podesiti u 3 stupnja, od 20 mm do 60 mm. XL lakohodni kotači (140 mm) i mala težina omogućuju lagano, tiho upravljanje kosilicom bez umaranja i puno snage – idealno i za vlasnice vrtova i starije osobe kojima je važno lagano rukovanje.
Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu i velikom otvoru pokošeni se materijal optimalno skuplja i učinkovito puni kompaktnu prihvatnu košaru od 30 l. Osim toga rad vam olakšava i prihvatna košara s prikazom punjenja i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje.
Dvije integrirane ručke za nošenje na kućištu pomažu pri prevladavanju prepreka, a zajedno sa sklopivim rukohvatom omogućavaju jednostavan transport i spremanje ove lagane električne kosilice na malom prostoru.


Gdje mogu kupiti 3.22 SE Classic i alternative

Električnu kosilicu 3.22 SE Classic možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealni partner za tihu i sigurnu košnju bez emisija upravo u malim krivudavim vrtovima.
Ako želite električnu kosilicu radne širine od 38 cm, preporučamo vam Classic 3.82 SE
Ako želite kosilicu bez kabela, preporučamo vam akumulatorsku kosilicu AL-KO Moweo 3.85 Li.

Vaše prednosti

Oštra košnja do samog ruba - zahvaljujući specijalnoj geometriji kućišta bez stršanja kotača bez problema se može kositi i uz zidove.

Laka kategorija

Laka kategorija

Zahvaljujući ručki za nošenje i maloj težini modeli 3.22 SE i 3.82 SE vrlo se lako transportiraju i pospremaju.

Prihvatna košara s aerodinamičnim vođenjem zraka za optimalno punjenje. S automatskim prikazom punjenja te velikim otvorom i praktičnom ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje bez ostataka.

Zahvaljujući kompaktnoj izvedbi i preklopivom rukohvatu električne kosilice Classic okretne su i lako se pospremaju

Tehnički podatci

Snaga motora kW 1 KW
Marka 001
Proizvodna linija EASY
Radna širina, cm 32 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 60 MM
Podesiva ručka NE
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Jednostavna metalna ručka
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Kućište, materijal Plastika
Funkcija 2u1
Promjer kotača straga, mm 140 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Promjer kotača prednji, mm 140 MM
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
s prihvatnom košarom DA
Malčiranje NE
Neto težina u kg 9.5 KG
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 84
Širina u cm bez pakiranja 36 CM
Max Airflow Technology Nein
Skupljanje DA
Brzina naprijed maks.km/h 2 KMH
Broj noževa 1 ST
Podesiva visina rezanja Osovinsko, 3 položaja
Za površine do qm 250
Bočno izbacivanje NE
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Prihvatna košara, l 30 L
Košara s prikazom punjenja NE
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Duljina u cm bez pakiranja 123 CM
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Visina u cm bez pakiranja 97 CM
Vrsta pogona Električni
Vibracije ahw, m/s^2 6
Pogon kotača nema
K vrijednost (m/s^2) 1
materijal prihvatne košare Plastika
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.