Električna kosilica AL-KO Classic 3.82 SE

Broj. art.:: 112856
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Tiha i sigurna košnja bez emisija
  • Funkcija 2u1: košnja i skupljanje
  • Kompaktna i okretna, savršena je za košnju blizu rubova
  • Prihvatna košara od 37 l s integriranim prikazom punjenja
  • Mala težina i XL kotači za vrhunsku udobnost u vožnji

Jedva čujna, sigurna i okretna košnja i skupljanje, dostatna električna snaga i lagano kretanje – to vam nudi povoljna AL-KO električna kosilica 3.82 SE Classic c.


Električna kosilica 3.82 SE Classic – okretna, učinkovita kosilica s dodatnom sigurnošću

Ova je električna kosilica zahvaljujući jedva čujnom radu bez emisija vaš savršeni pomoćnik za održavanje travnjaka u svakom stambenom području. AL-KO električne kosilice dolaze u klasama do 1.600 W i kreću se bez ispušnih plinova, motornog ulja, zagrijavanja i buke. Rad s kabelom pritom omogućava tih rad neovisan o vremenu punjenja ili točenju goriva – i bez dodatne težine akumulatora ili spremnika benzina. Iskustvo uspjeha: lagana, zelena košnja uz malu težinu i vrlo udobnu vožnju.
Kompaktni model 3.82 SE Classic s radnom širinom od 38 cm pritom osobito impresionira svojim kompaktnim oblikom bez stršećih kotača – idealan je za preciznu košnju uz rubove, u krivudavim vrtovima i kutovima. Ova muha kategorija s lakohodnim XL kotačima optimalna je električna kosilica za početnike i starije vlasnike vrtova – posebno se lako gura, pa se njome može upravljati sigurno i bez puno snage.
Za vašu sigurnost: zahvaljujući sigurnosnoj sklopki s rasterećenjem kabela pokretanje i rukovanje će proteći bez ikakve opasnosti – rasterećenje kabela štiti od neželjenog prekida strujnog kruga.


Tehnički detalji za električnu kosilicu 3.82 SE Classic

S radnom širinom od 38 cm i funkcijom 2u1 (košnja i skupljanje) ova je električna kosilica vaš okretni pomoćnik u vrtovima do 500 m². Svoje jake strane osobito pokazuje na skučenom prostoru i tamo gdje se traži precizna košnja uz rub travnjaka. Uz kompaktne dimenzije ovaj inovativni, osobito kompaktni oblik kosilice 3.82 SE Classic jamči da ćete s mehanizmom za košnju doći do samog ruba – a da vam stršeći kotači pritom ne stoje na putu.
Tihi elektromotor od 1.400 W na ovoj kosilici koja teži samo 13 kg osigurava dobro napredovanje na travi visine do 60 mm. Visina košnje se pritom na osovinskom kotaču može podesiti u 3 stupnja, od 20 mm do 60 mm. XL lakohodni kotači (140/160 mm) i mala težina omogućuju lagano, tiho upravljanje kosilicom bez umaranja i puno snage – idealno i za vlasnice vrtova i starije osobe kojima je važno lagano rukovanje.
Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu i velikom otvoru pokošeni se materijal optimalno skuplja i učinkovito puni kompaktnu prihvatnu košaru od 37 l. Osim toga rad vam olakšava i prihvatna košara s prikazom punjenja i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje.
Dvije integrirane ručke za nošenje na kućištu pomažu pri prevladavanju prepreka u malim vrtovima – a zajedno sa sklopivim rukohvatom omogućavaju jednostavan transport i spremanje ove lagane električne kosilice na malom prostoru.


Gdje mogu kupiti 3.82 SE Classic i alternative

Električnu kosilicu 3.82 SE Classic možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Idealan je partner za tihu košnju srednje velikih, čak i krivudavih vrtova bez emisija.
Ako tražite izuzetno okretnu kosilicu male radne širine, preporučamo vam 3.22 SE Classic. Ako želite kosilicu veće radne širine, možemo vam ponuditi modele 40 E Comfort ili 46.4 Comfort-
Ako želite kosilicu bez kabela, preporučamo vam akumulatorsku kosilicu AL-KO Moweo 3.85 Li.

Vaše prednosti

košnja uz rubove

košnja uz rubove

Oštra košnja do samog ruba - zahvaljujući specijalnoj geometriji kućišta bez stršanja kotača bez problema se može kositi i uz zidove.

Laka kategorija

Laka kategorija

Zahvaljujući ručki za nošenje i maloj težini modeli 3.22 SE i 3.82 SE vrlo se lako transportiraju i pospremaju.

Savršena prihvatna košara

Savršena prihvatna košara

Prihvatna košara s aerodinamičnim vođenjem zraka za optimalno punjenje. S automatskim prikazom punjenja te velikim otvorom i praktičnom ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje bez ostataka.

Mala i okretna

Mala i okretna

Zahvaljujući kompaktnoj izvedbi i preklopivom rukohvatu električne kosilice Classic okretne su i lako se pospremaju

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Neto težina u kg 12 KG
Pogon kotača nema
Prihvatna košara, l 37 L
Širina u cm bez pakiranja 41 CM
Bruto težina u kg 14 KG
Visina bez ambalaže u cm 97 CM
Duljina u cm bez pakiranja 127 CM
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 500 QM
Visina reza min/maks. mm 20 - 60 MM
Podesiva visina rezanja Osovinsko, 3 položaja
Kučište, materijal Plastika
Malčiranje NE
Funkcija 2u1
Bočno izbacivanje NE
Max Airflow Technologija NE
Promjer kotača prednji, mm 140 MM
Promjer kotača straga, mm 160 MM
Podesiva ručka NE
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki nema kokpit
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Snaga motora kW 1 KW
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Košara s prikazom punjenja NE
Dimenzija duljina kartona cm 71 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Radna širina, cm 38 CM
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (7.63MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (130.88KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.