Električna kosilica AL-KO Silver 46.4 E Comfort

Broj. art.:: 113103 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrhunski udobna košnja: tiha, čista, snažna i sigurna
  • Robusno, dugovječno kućište od čeličnog lima
  • Funkcija 3u1: košnja, skupljanje, malčiranje
  • Posebno velika prihvatna košara od 65 l s prikazom punjenja
  • XXL kotači s kugličnim ležajevima za vrhunsku trakciju

Jedva čujna, snažna i učinkovita košnja, skupljanje i malčiranje na velikim travnatim površinama, lako rukovanje i vrlo lagano guranje – to su kvalitete osobito snažne i robusne električne kosilice 46.4 E AL-KO Silver Comfort.


Električna kosilica AL-KO Silver 46.4 E Comfort – snažni, robusni i sigurni top model AL-KO kosilica 3u1 bez emisija

Električna kosilica s funkcijom malčiranja zahvaljujući tihom radu bez emisija vaš je savršeni pomagač za vrhunsku njegu travnjaka u svakom stambenom području. AL-KO električne kosilice po snazi dolaze u klasama do 1.600 W i kreću se bez ispušnih plinova, motornog ulja, zagrijavanja i buke. Rad s kabelom pritom omogućava tih rad neovisan o vremenu punjenja ili točenju goriva – i bez dodatne težine akumulatora ili spremnika benzina. Iskustvo uspjeha: lagana i zelena košnja s vrlo udobnom vožnjom.
Zahvaljujući funkciji 3u1 kosilica AL-KO Silver 46.4 E Comfort nudi vam i funkcionalnost kosilice za malčiranje: fino usitnjena pokošena trava kao prirodno se gnojivo ispuhuje se natrag na tlo. To se postiže umetanjem nastavka za malčiranje u izbačajni kanal bez alata. Malčiranje pritom nije samo ekološki prihvatljivo, nego vas oslobađa zbrinjavanja pokošene trave, ali i dodatnih troškova gnojiva za travnjak.
Snagator AL-KO Silver 46.4 E Comfort pritom impresionira radnom širinom od 46 cm i svojim jakim elektromotorom zahvaljujući kojem je savršeno prikladan za učinkovito i brzo košenje i većih površina. Savršeno je nadopunjen robusnim kućištem od čeličnog lima koje vam jamči dugi vijek trajanja kosilice. Pritom radi vaše sigurnosti ovaj top model među električnim kosilicama za malčiranje ima izuzetno velike i osobito lakohodne XXL kotače – savršeno za početnike kojima je stalo do superudobne vožnje, ali i za ambiciozne hobi vrtlare s visokim zahtjevima u pogledu snage.
Za vašu sigurnost: zahvaljujući sigurnosnoj sklopki s rasterećenjem kabela pokretanje i rukovanje će proteći bez ikakve opasnosti – rasterećenje kabela štiti od neželjenog prekida strujnog kruga.


Tehnički detalji za električnu kosilicu AL-KO Silver 46.4 E Comfort

Svojim snažnim elektromotorom od 1.600 W i radnom širinom od 46 cm ova vam električna kosilica nudi veliku snagu kojom ćete brzo i lako napredovati na travnatim površinama do 900 m². Pritom snagator AL-KO Silver 46.4 E Comfort sa svojim enormno robusnim kućištem od čeličnog lima jamči učinkovit rad čak i na težim terenima bez brige o oštećenjima – i sa sigurnošću da ćete uz ovu dugovječnu kosilicu uživati još mnogo godina.
Elektromotor snage 1.600 W osigurava brzo napredovanje u travi. Visina košnje pritom se može centralno podešavati samo jednim potezom – u 7 stupnjeva od 30 mm do 75 mm. Veliki lakohodni XXL kotači s kugličnim ležajevima (200/280 mm) omogućuju lako upravljanje uređajem bez umaranja – zato se s ovom visokoučinkovitom kosilicom neće dobro snaći samo rutinski hobi vrtlari.
Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu i velikom otvoru pokošeni se materijal optimalno skuplja, a osobito velika prihvatna košara enormnog volumena od 65 l učinkovito se puni. Osim toga prihvatna košara s prikazom punjenja olakšava vam pravovremeno pražnjenje.
Integrirana prednja ručka za nošenje pomaže vam pri prevladavanju prepreka i nošenju kosilice. Rukohvat se za uštedu prostora pri čuvanju može sklopiti. Visina košnje može se jednim potezom centralno podesiti u 7 stupnjeva od 25 mm do 70 mm. Elektromotor od 1.600 W radi snažno i tiho. Svojom funkcijom 3INONE električna se kosilica može koristiti i za malčiranje. Robusno kućište od čeličnog lima pozitivno utječe na dugačak životni vijek električne kosilice

Gdje mogu kupiti AL-KO Silver 46.4 E Comfort i alternative

Električnu kosilicu za malčiranje AL-KO Silver 46.4 E Comfort možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. To je robusni, vrhunski opremljeni visokoučinkoviti uređaj za tihu košnju bez emisija na svim travnatim površinama.
Ako vam se više sviđa električna kosilica s manjom radnom širinom, preporučamo vam 40 E Comfort ili 34 E Comfort.
Ako želite snažnu kosilicu bez kabela, preporučamo vam akumulatorsku kosilicu AL-KO Moweo 46.5 Li.

Vaše prednosti

Praktični indikator

Praktični indikator

Prikaz razine punjenja integriran u prihvatnu košaru pokazuje kad košaru treba isprazniti kako bi izbačajni kanal ostao slobodan.

Jednostavno podešavanje

Jednostavno podešavanje

Lakohodni XXL kotači ne čuvaju samo travnjak - oni se zahvaljujući centralnom podešavanju visine za tren oka mogu namjestiti na pravu visinu.

Za sigurnost i udobnost

Za sigurnost i udobnost

Ergonomski oblikovani rukohvat sa sigurnosnom sklopkom i vlačnim rasterećenjem kabela jamči udoban i siguran rad bez umaranja.

Čvrsto u ruci

Čvrsto u ruci

Integrirana prednja ručka za nošenje pritom nije idealna samo kad kosilicu u vrtu treba podići preko stepenica ili prepreka – ona itekako olakšava i transport i spremanje uređaja.

Tehnički podatci

Snaga motora kW 1 KW
Marka 001
Radna širina, cm 46 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 75 MM
Podesiva ručka DA
Proizvodna linija Comfort
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Jednostavna metalna ručka
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Broj noževa 1 ST
Kućište, materijal čelik
materijal prihvatne košare Plastika
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 85
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Max Airflow Technology Ja
s prihvatnom košarom DA
Funkcija 3u1
Visina u cm bez pakiranja 110 CM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Malčiranje DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Bočno izbacivanje NE
Vrsta pogona Električni
Varijanta kućišta kosilice Classic
Košara s prikazom punjenja DA
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Vibracije ahw, m/s^2 6
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Duljina u cm bez pakiranja 149 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Širina u cm bez pakiranja 54 CM
Pogon kotača nema
K vrijednost (m/s^2) 2
Prihvatna košara, l 65 L
Neto težina u kg 29.5 KG
Skupljanje DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.