Kosilica solo by AL-KO 4237 Li P ("set")

Broj. art.:: 127537 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaka akumulatorska kosilica od 42 V iz serije PowerFlex.
  • Akumulator i punjač uklj. u opsegu dostave
  • Robusno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek, uklj. stabilnu prednju ručku za nošenje
  • Optimalna košnja i skupljanje zahvaljujući aerodinamičnom kućištu
  • Ergonomski oblikovani upravljač s udobnom drškom
  • Centralno podešavanje visine košnje u jednom potezu

Zelena košnja na višoj tehničkoj razini: tiho i bez ispušnih plinova. To su glavne točke akumulatorskih kosilica solo by AL-KO, naših top modela na području „košnje trave" s akumulatorom.


solo by AL-KO 4237 Li P akumulatorska kosilica iz serije PowerFlex

Inovativna akumulatorska tehnologija razvijena u Njemačkoj, a proizvedena u Austriji: solo by AL-KO 4237 Li P impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj solo by AL-KO kvaliteti. Ova robusna akumulatorska kosilica svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Intuitivno rukovanje zahvaljujući odabranim komponentama na najvišoj je razini. Uklj. akumulator i punjač.


Tehnički detalji za solo by AL-KO 4237 Li P akumulatorsku kosilicu

Radna širina od 42 cm kod kosilice solo by AL-KO 4237 Li P osigurava učinkovitu košnju travnatih površina i do 600 m². Visina košnje pritom se može jednim jednostavnim potezom centralno podesiti od 30 mm do 80 mm. Jaki akumulator od 42 V napunit će se za cca. 150 min. S 26 kg najlakša od 4 AL-KO Powerflex akumulatorske kosilice. Stabilno kućište od čeličnog lima produžuje životni vijek akumulatorske kosilice. Ergonomski oblikovani rukohvat i gumirane drške te lakohodni XL kotači s kugličnim ležajevima dodatno pozitivno utječu na rad bez umaranja. Platnena prihvatna košara od 70 l zahvaljujući aerodinamičnom kućištu učinkovito se puni travom. Motor bez četkica simbolizira duži životni vijek i veću snagu. Udobno električno pokretanje i stabilna prednja ručka za nošenje dodatne su komponente za udoban rad.
Jedan akumulator, mnogo vrtnih i šumarskih uređaja: solo by AL-KO 4237 Li P dio je serije PowerFlex. Ako posjedujete i druge PowerFlex uređaje, akumulator koji već imate jednostavno stavite u akumulatorsku kosilicu. Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator za ovaj uređaj.


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO 4237 Li P i alternative

solo by AL-KO 4237 Li P možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod, ako tražite okretnu akumulatorsku kosilicu. Ako trebate akumulatorsku kosilicu za malčiranje i/ili s bočnim izbacivanjem, preporučamo vam solo by AL-KO 4757 Li SP.


Naše prednosti za vas

naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna, regionalna i specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Vrsta pogona Akumulator
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.