solo® by AL-KO benzinska kosilica 4712 P-A

Broj. art.:: 127639 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • MAX AIRFLOW kućište za najbolje rezultate košnje i sakupljanja
  • Plastična koš za travu s indikatorom razine napunjivosti
  • 3 u jednoj funkciji: košnja, sakupljanje i malčiranje
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Kotači s kugličnim ležajem za lako guranje
  • Quick Start System (QSS) for quick start of the engine

Prednost u širini košnje sa benzinskom kosicom solo® by AL-KO 4712 P-A

Sa širinom košnje od 46 cm, benzinska kosilica solo® by AL-KO 4712 P-A idealan je partner za srednje velike vrtove do cca 1200 m². Visina rezanja može se podesiti od 30 - 80 mm centralno i praktično u 7 različitih postavki.

Dobra košnja s tehnologijom MAX AIRFLOW

Ekstra visoka, ekstra velika - to je osnova MaxAirflow-tehnologije. Zbog iznimno visokog kućišta od čeličnog lima i iznimno velikog kanala za izbacivanje, protok zraka je povećan za oko 42%. Za razliku od standardnih kosilica za travu, pokos se ne transportira ravno u hvatač trave, već se izbacuje na visokoj putanji. To učinkovito ispunjava kutiju za prikupljanje odostraga bez začepljenja kanala za izbacivanje.

Motor AL-KO Pro 125 QSS od 1,9 kW s OHV tehnologijom postiže izvrsnu učinkovitost sa svojim gornjim ventilima i posebno se lako pokreće zahvaljujući sustavu brzog pokretanja. Veliki kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani upravljač povećavaju udobnost pri upravljanju solo ba AL-KO 4712 P-A. Funkcija 3INONE čini kosilicu svestranom: košenje, sakupljanje i malčiranje.

Kupite 4712 P-A benzinsku kosilicu i alternativu

Jednostavno kupite benzinsku kosilicu 4712 P-A u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u vašoj blizini. Želite li samohodnu benzinsku kosilicu? Tada preporučamo benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4712 SP-A (br. artikla 127640)

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Max Airflow Technology Ja
Košara s prikazom punjenja DA
Bočno izbacivanje NE
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Broj noževa 1
Varijanta kućišta kosilice Highline
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
snaga uređaja u kW 1.9
Funkcija 3u1
Skupljanje DA
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Pogon kotača nema
Vibracije ahw, m/s^2 6
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
materijal prihvatne košare Plastika
Kućište, materijal čelik
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 84
K vrijednost (m/s^2) 2
Prihvatna košara, l 60
Malčiranje DA
s prihvatnom košarom DA
Promjer kotača prednji, mm 200
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Promjer kotača straga, mm 280
Za površine do qm 1400
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Easy
Radna širina, cm 46
Model motora AL-KO Pro 125 QSS
Visina reza min/maks. mm 30 - 80
Snaga kW 1.9
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 123
Motor o/min 2850
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.