solo® by AL-KO benzinska kosilica 4752 VS-B

Broj. art.:: 127679 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Varijabilni pogon kotača koji štedi energiju
  • Ručka podesiva po visini s prednjom ručkom za nošenje, ručka ojačana srobusnim aluminijem
  • Gumirani rukohvat s lako dostupnim elementima upravljanja
  • Ekstra visoko kućište kosilice za najbolje rezultate košnje i sakupljanja
  • solo® by AL-KO benzinska kosilica 4752 VS-B Beskonačno varijabilni pogon kotača koji štedi energiju Priključak upravljača, podešavanje visine i prednja ručka za nošenje od robusnog aluminija
  • Ekstra veliki koš za prikupljanje trave s indikatorom razine napunjenosti

Vrhunska košnja s našom benzinskom kosilicom solo® by AL-KO 4752 VS-B

Ova benzinska kosilica zadivljuje u svakom detalju. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući ključnim ciljevima "razvijeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji". Pouzdanost i najveća moguća udobnost nisu nepoznanica za solo 4752 VS-B. I razlikuje ga u svojoj klasi.

Vrhunsko sakupljanje s MaxAirflow tehnologijom

Ekstra visoka, ekstra velika - to je osnova MaxAirflow tehnologije. Kućište od izuzetno visokog čeličnog lima i iznimno veliki kanal za izbacivanje povećavaju protok zraka za 42%. Za razliku od standardnih kosilica za travu, pokos se ne transportira ravno u hvatač trave, već se izbacuje na visokoj putanji. To učinkovito ispunjava kutiju za prikupljanje odostraga bez začepljenja kanala za izbacivanje. Zahvaljujući bolje napunjenoj kutiji za prikupljanje trave, mora se rjeđe prazniti i rad se može obavljati učinkovitije i za kraće vrijeme.

Motor Briggs&Stratton od 2,7 kW osigurava potrebnu snagu za košenje velikih travnatih površina do 1400 m² i također opskrbljuje energiju za pogon kotača s promjenjivim postavkama brzine. Košnja, hvatanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su uz ovu benzinsku kosilicu zahvaljujući funkciji 4INONE. Veliki kotači XXL s kugličnim ležajem i ergonomski oblikovani upravljač s vrhunskim kokpitom povećavaju udobnost pri upravljanju solo® by AL-KO 4752 VS-B. Gumirano područje držanja i jasan kokpit pomažu u tome. Korištenje mnogih aluminijskih komponenti kao što su. B. priključak ručke, prednja ručka za nošenje i podešavanje visine ručke čine ovu kosilicu sa širinom košnje od 46 cm izdržljivijom.

Kupitebenzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4752 VS-B i alternative

Jednostavno kupite benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4752 VS-B u našoj online trgovini s premium uslugom ili pronađite trgovca u vašoj blizini. Ako želite kosilicu sa super praktičnim električnim startom, preporučujemo solo® by AL-KO 4751 VSI-B (br. artikla 127608)

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.