solo® by AL-KO benzinska kosilica 5252 VS-B

Broj. art.:: 127680
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Posebno velika širina rezanja od 51 cm i funkcija bočnog izbacivanja
  • Beskonačno varijabilni pogon kotača koji štedi energiju
  • Ručka podesiva po visini s prednjom ručkom za nošenje, ručka ojačana srobusnim aluminijem
  • Gumirani rukohvat s lako dostupnim elementima upravljanja
  • Veliki koš za prikupljanje trave s indikatorom napunjivost košare

Vrhunska košnja s našom benzinskom kosilicom solo® by AL-KO 5252 VS-B

Ova benzinska kosilica zadivljuje u svakom detalju. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući ključnim ciljevima "razvijeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji". Pouzdanost i najveća moguća udobnost nisu nepoznanica za solo® by AL-KO 5252 VS-B. To ga izdvaja u svojoj klasi s velikom širinom rezanja od 51 cm.

Udobnost susreće vrhunsku tehnologiju

Ekstra visoka, ekstra velika - to je osnova MaxAirflow tehnologije. Kućište od izuzetno visokog čeličnog lima i iznimno veliki kanal za izbacivanje povećavaju protok zraka za 42%. Za razliku od standardnih kosilica za travu, pokos se ne transportira ravno u hvatač trave, već se izbacuje na visokoj putanji. To učinkovito ispunjava kutiju za prikupljanje odostraga bez začepljenja kanala za izbacivanje. Zahvaljujući bolje napunjenoj kutiji za prikupljanje trave, mora se rjeđe prazniti i rad se može obavljati učinkovitije i za kraće vrijeme.

Briggs & Stratton motor od 2,7 kW pruža potrebnu snagu za košenje velikih travnatih površina do 1800 m². Košnja, hvatanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su uz ovu benzinsku kosilicu zahvaljujući funkciji 4INONE. Korištenje mnogih aluminijskih komponenti kao što su. B. priključak ručke, prednja ručka za nošenje i podešavanje visine ručke čine ovu kosilicu sa širinom košnje od 51 cm izdržljivijom.

Veliki XXL kotači s kugličnim ležajem i ergonomski oblikovani upravljač s vrhunskim kokpitom povećavaju udobnost pri upravljanju solo® by  AL-KO 5252 VS-B. Gumirano područje držanja i jasan kokpit pomažu u tome. Vozite vrlo udobno s beskonačno promjenjivim pogonom na kotače - idealno za individualnu prilagodbu vašim lokalnim uvjetima.

Kupite benzinsku kosilicu solio by AL-KO 5252 VS-B i alternative

ednostavno kupite benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5252 VS-B u našoj online trgovini s premium uslugom ili pronađite trgovca u vašoj blizini. Ako želite kosilicu sa super praktičnim električnim startom, preporučujemo solo® by  AL-KO 5271 VS-B (br. artikla 127609)

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

Snaga kW 2.7 KW
Marka solo by AL-KO
Radna širina, cm 51 CM
Model motora B&S Series 750EX
Motor ccm 163
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2800
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Proizvodna linija Premium
Podesiva ručka DA
Vrsta podešavanja visine ručke Podešavanje visine Premium alu
Vrsta ručke Ergonomska obloga ručke
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu s kokpitom
Duljina u cm bez pakiranja 159 CM
Visina u cm bez pakiranja 108 CM
Širina u cm bez pakiranja 59 CM
Kotači s kugličnim ležajevima DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
snaga uređaja u kW 2.7
Broj noževa 1 ST
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
s prihvatnom košarom DA
Neto težina u kg 40 KG
Promjer kotača straga, mm 280 MM
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Košara s prikazom punjenja DA
Max Airflow Technology Ja
Prihvatna košara, l 70 L
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Vrsta pogona Benzin
Funkcija 4u1
K vrijednost (m/s^2) 1
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Malčiranje DA
Skupljanje DA
Varijanta kućišta kosilice Highline
Bočno izbacivanje DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Kućište, materijal čelik
Brzina naprijed maks.km/h 4.5 KMH
Izjave o sukladnosti Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.