Akumulator B 300 Li

Broj. art.:: 127390 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
 • Snaga 42 V/7,5 Ah
 • Litij-ionska tehnologija za dugačak životni vijek
 • Za poluprofesionalne i profesionalne korisnike
 • Prikladan za sve proizvode serije PowerFlex
 • Sada s 2-godišnjim jamstvom proizvođača
 • Do 150 minuta rada pod opterećenjem

PowerFlex akumulator osigurat će vam vrtni užitak bez kabela i umaranja uz istovremeno vrlo učinkovit rad.


Jedan akumulator za sve poslove

Košnja trave, šišanje živice i rušenje stabala s jednim te istim akumulatorom – nikakav problem uz akumulatorsku seriju PowerFlex.


PowerFlex akumulator

Litij-ionski akumulator od 42 V/7,5 Ah iz serije PowerFlex: ovaj snagator idealni je partner za rad neovisan o kablovima. Ovaj kompaktni akumulator vaše će vrtne uređaje opskrbljivati energijom potrebnom za zahtjevne radove. U nekoliko poteza akumulator možete lako staviti u sljedeći vrtni uređaj te tako obavljati različite poslove u svojem vrtu. Pritom vam preporučamo da koristite dva akumulatora – dok s jednim akumulatorom radite, drugi se može puniti našim punjačem. Zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji uvijek se može puniti, izuzetno je dugovječan, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta. LED prikaz vas obavještava o aktualnoj razini punjenja.


Sada kupite PowerFlex akumulator

Akumulator za svoje vrtne uređaje iz serije PowerFlex možete kupiti sada preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.
Akumulator napunite originalnim punjačem marke AL-KO (br. art.: 127391).
Uz ovaj akumulator možete raditi sa sljedećim uređajima:

 • Akumulatorska kosilica 4237 Li SP
 • Akumulatorska kosilica 4757 Li SP
 • Multitool MT 42 (br. art.: 127437) s različitim nastavcima
 • Akumulatorski čistač GT 4235 (br. art.: 127436)
 • Akumulatorska lančana pila CS 4235 (br. art.: 127441) samo u kombinaciji s torbicom BTA 42 (br. art.: 127442)
 • Akumulatorske škare za živicu HT 4260 (br. art.: 127440) samo u kombinaciji s torbicom BTA 42 (br. art.: 127442)


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i ovaj akumulator. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.