Akumulator B 300 Li

Broj. art.:: 127390
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
 • Snaga 42 V/7,5 Ah
 • Litij-ionska tehnologija za dugačak životni vijek
 • Za poluprofesionalne i profesionalne korisnike
 • Prikladan za sve proizvode serije PowerFlex
 • Sada s 2-godišnjim jamstvom proizvođača
 • Do 150 minuta rada pod opterećenjem

PowerFlex akumulator osigurat će vam vrtni užitak bez kabela i umaranja uz istovremeno vrlo učinkovit rad.


Jedan akumulator za sve poslove

Košnja trave, šišanje živice i rušenje stabala s jednim te istim akumulatorom – nikakav problem uz akumulatorsku seriju PowerFlex.


PowerFlex akumulator

Litij-ionski akumulator od 42 V/7,5 Ah iz serije PowerFlex: ovaj snagator idealni je partner za rad neovisan o kablovima. Ovaj kompaktni akumulator vaše će vrtne uređaje opskrbljivati energijom potrebnom za zahtjevne radove. U nekoliko poteza akumulator možete lako staviti u sljedeći vrtni uređaj te tako obavljati različite poslove u svojem vrtu. Pritom vam preporučamo da koristite dva akumulatora – dok s jednim akumulatorom radite, drugi se može puniti našim punjačem. Zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji uvijek se može puniti, izuzetno je dugovječan, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta. LED prikaz vas obavještava o aktualnoj razini punjenja.


Sada kupite PowerFlex akumulator

Akumulator za svoje vrtne uređaje iz serije PowerFlex možete kupiti sada preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.
Akumulator napunite originalnim punjačem marke AL-KO (br. art.: 127391).
Uz ovaj akumulator možete raditi sa sljedećim uređajima:

 • Akumulatorska kosilica 4237 Li SP
 • Akumulatorska kosilica 4757 Li SP
 • Multitool MT 42 (br. art.: 127437) s različitim nastavcima
 • Akumulatorski čistač GT 4235 (br. art.: 127436)
 • Akumulatorska lančana pila CS 4235 (br. art.: 127441) samo u kombinaciji s torbicom BTA 42 (br. art.: 127442)
 • Akumulatorske škare za živicu HT 4260 (br. art.: 127440) samo u kombinaciji s torbicom BTA 42 (br. art.: 127442)


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i ovaj akumulator. Datum kupovine: od 01.06.2017.

...

Kupujte putem interneta, primite proizvod osobno


Ako putem našeg web shopa naručite proizvod iz našeg solo® by AL-KO asortimana*, vašu će vam narudžbu dostaviti kvalificirani regionalni solo® by AL-KO maloprodajni partner s vašeg područja. U videu vam objašnjavamo postupak usluge premium isporuke.

Vaše prednosti:

 • Narudžba i kupovina putem AL-KO online shopa
 • Isporuka montiranog proizvoda do vašeg vrta
 • Osobna dostava od strane solo® by AL-KO partnera
 • Upute o rukovanju uređajem
 • Ako imate pitanja, kontaktirajte našeg kvalificiranog partnera iz vaše blizine

Detaljan opis postupka:


1. Naručite solo® by AL-KO proizvod

U našem asortimanu pronaći ćete mnoge uređaje iz linije proizvoda solo® by AL-KO. Iz odgovarajućih kategorija proizvoda, kao npr. traktorskih kosilica ili benzinskih kosilice odaberite pravi uređaj i stavite ga u košaricu.

2. Odaberite specijaliziranog trgovca s vašeg područja

U procesu naručivanja, nakon unosa adrese za dostavu, vidjet ćete popis svih solo® by AL-KO specijaliziranih trgovaca u krugu od 40 km od vašeg mjesta stanovanja. Klikom na željenog trgovca odabirete solo® by AL-KO partnera koji će vam dostaviti vrtni alat.

3. Dogovor termina isporuke

Nakon što završite kupnju, poslat ćemo vaš solo® by AL-KO vrtni uređaj specijaliziranom trgovcu kojeg ste odabrali. On će vas kontaktirati radi dogovora o isporuci vašeg proizvoda.

4. Isporuka

Na dogovreni datum specijalizirani trgovac će dostaviti uređaj u vaš vrt.

5. Uređaj spreman za uporabu

Vrtni alati solo® by AL-KO isporučuju se spremni za uporabu. To znači da je uređaj već montairan i po potrebi napunjen uljem i benzinom.

6. Upute

Na zahtjev specijalizirani trgovac će vam objasniti kako uređaj radi i kako ga koristiti.

7. Korištenje uređaja

Nakon toga odmah možete početi s radom u vrtu.

Osobitosti obitelji solo® by AL-KO Robolinho®:


Proizvode iz naše obitelji solo® by AL-KO Robolinho® isporučuju naši regionalni specijalizirani trgovci. Naša premium usluga dostave uključuje besplatan obilazak vrta kao i praktične savjete za instalaciju i puštanje u pogon. Naš specijalizirani trgovac rado će vam izraditi neobvezujuću ponudu za instalaciju uređaja spremnog za rad u vašem vrtu - preporučujemo ovu kvalificiranu stručnu uslugu kako bismo osigurali optimalno funkcioniranje naših uređaja.

*Premium usluga dostave odnosi se na sve solo® by AL-KO proizvode, koji na svojoj stranici proizvoda sadrže napomenu o ovoj usluzi dostave.

Tehnički podatci

Broj. art.: 127390
EAN 4003718056495
Marka solo® by AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.