AL-KO 36V akumulator B 150 Li 4,0 Ah, 144 Wh

Broj. art.:: 113280
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
 • Snaga 40 V/4 Ah/144 Wh
 • Litij-ionska tehnologija za dugačak životni vijek
 • Malen, lagan i kompaktan
 • Prikladan za proizvode serije EnergyFlex
 • Sada s 2 godine proizvođačevog jamstva

Akumulatori EnergyFlex pobrinut će se za vrtni užitak bez kablova i umaranja.


Jedan akumulator za sve

Košnja trave, šišanje živice, rušenje stabala ili skupljanje jesenskog lišća s jednim te istim akumulatorom – nikakav problem uz akumulatorsku seriju EnergyFlex.


Akumulator 40 V/4 Ah

Litij-ionski akumulator 40 V/4 Ah iz serije EnergyFlex daje snagu i do 144 Wh. S njim ćete moći raditi sa svim našim akumulatorskim uređajima EnergyFlex. Lagani i kompaktni akumulator opskrbljivat će vaše vrtne uređaje energijom potrebnom za do 120 minuta rada (ovisno o uređaju i području rada te vanjskim utjecajima). Bez memorijskog efekta uvijek se može puniti. Zahvaljujući litij-ionskim ćelijama ovaj je akumulator izuzetno dugovječan i ne prazni se sam.


Sada kupite akumulator EnergyFlex

Akumulator za svoje vrtne uređaje serije EnergyFlex sada kupite preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.
Akumulator napunite originalnim punjačem marke AL-KO (br. art.: 113281).
Uz ovaj akumulator možete raditi sa sljedećim uređajima:

 • Puhač lišća LB 4060 (br. art.: 113610)
 • Prozračivač SF 4036 (br. art.: 113574)
 • Freza za snijeg ST 4048 (br. art.: 113591)
 • Škare za živicu HT 4055 (br. art.: 113609)
 • Lančana pila CS 4030 (br. art.: 113616)
 • Trimer GT 4030 (br. art.: 113608)
 • Multitool MT 40 (br. art.: 113611) s nastavcima
 • Razne Moweo akumulatorske kosilice


Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 1.4 KG
Bruto težina u kg 1.63 KG
Maks. Električni naboj, Ah 4
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (114.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.