Napominjemo da ćemo radove održavanja izvoditi od 10. prosinca 14.00 do 12. prosinca 22.00. Nažalost, u tom razdoblju nije moguće izvršiti narudžbu. Hvala na razumijevanju!

AL-KO zamjenski noževi akumulatorska kosilica 3.22 Li Easy

Broj. art.:: 114010
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Nož izrađen od posebno kaljenog čelika
  • Vrlo dug vijek trajanja
  • Širina rezanja 32 cm

AL-KO zamjenski noževi akumulatorska kosilica 3.22 Li Easy Originalna

AL-KO zamjenska oštrica za akumulatorsku kosilicu 3.22 Li Easy. Posebno kaljena oštrica širine reza od 32 cm ima vrlo dug vijek trajanja i tako osigurava dosljedno čist i ravnomjeran rez čak i pri intenzivnoj uporabi.

Kupite zamjenski nož i alternativu AL-KO

Kupite originalni pribor od AL-KO - ovdje u web shopu ili u specijaliziranim trgovinama.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.