Lanci za snijeg AL-KO 18 x 8,5 - 8 za traktorske kosilice, par

Broj. art.:: 112339
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Križni profil za dobro prianjanje guma traktorskih kosilica tijekom zime
  • Lanci za snijeg za gume veličine 18 x 8,5 - 8
  • Posebno robusna, dugovječna izvedba
  • Jednostavna montaža pomoću gumenih zatezača
  • Opseg isporuke: 1 komplet (2 lanca za snijeg)

Sigurno napredovanje i dobro prianjanje na skliskoj podlozi – uz AL-KO lance za snijeg vaša će traktorska kosilica sigurno ostati na tragu.


Lanci za snijeg za vašu traktorsku kosilicu

AL-KO lanci za snijeg izrađeni su za gume traktorskih kosilica veličine 18 x 8,5 - 8 cm (veličina gume x debljina gume - veličina naplatka). Uz njih ćete zahvaljujući križnom profilu značajno poboljšati trakciju na snijegu i zaleđenim podlogama, ali i na mokroj travi. AL-KO lanci za snijeg izrađeni su od kaljenog čelika s pocinčanom površinom i zbog toga su posebno dugovječni. Posebno važno pri hladnom vremenu: montaža je lagana i jednostavna.


Kupite dodatnu opremu za freze za snijeg i čistače za snijeg

Kupite originalnu dodatnu opremu tvrtke AL-KO – ovdje u internetskoj trgovini ili u specijaliziranoj trgovini. Kod nas ćete pronaći specijalno ulje za freze za snijeg, lance za snijeg i montažne okvire s upravljačkim ručicama za nadogradnju AL-KO traktorskih kosilica u čistače za snijeg.

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.