Priključna kosa AL-KO BCA 4030

Broj. art.:: 113615
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagani, praktični priključni čistač za osnovni uređaj MT 40
  • Rezna glava/rezni tanjur za precizno šišanje i košnju
  • Radna širina 30 cm/23 cm za individualne zahtjeve
  • Lagano vođenje s automatskim podešavanjem dužine niti pritiskom o tlo i varijabilnom dodatnom drškom
  • Tih rad bez ispušnih plinova i neovisno o strujnoj mreži uz akumulatorski osnovni uređaj MT 40 iz serije EnergyFlex

 

Rezanje grana, šišanje živice i košnja trave s 1 uređajem, neovisno i tiho zahvaljujući akumulatoru. AL-KO 36V Multitool praktični je i svestrani pomoćnik za njegu domaćeg vrta.

 

 

Priključak BCA 4030 osnovni uređaj MT 40 pretvara u trimer za travu odn. motorni čistač

 

Ako imate AL-KO Multitool MT 40, osnovni ćete uređaj pomoću priključka BCA 4030 vrlo lako pretvoriti u mali, praktični i lagani trimer za travu ili u motorni čistač. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu bez alata priključak se montira u tren oka.
Reznu glave s niti za precizno šišanje uz rubove travnjaka, u kutovima, oko stabala itd. bez alata ćete zamijeniti robusnim metalnim nožem za košnju gustih livada i trave.
Ovim laganim priključkom s malo vibracija moći ćete precizno šišati i kositi kao s pravim motornim čistačem. Zahvaljujući tome što osnovni uređaj radi s akumulatorom imat ćete veliku slobodu kretanja i nećete morati paziti na kablove. Radit ćete tiho, bez emisija i uz lagano održavanje – i zato neće morati paziti na definirano vrijeme odmora.
Kad su rastavljeni, osnovni uređaj MT 40 i priključak BCA 4030 za transport i skladištenje na trebaju puno prostora.

 

Tehnički podaci za AL-KO priključni čistač BCA 4030

 

Apsolutno svestran zahvaljujući izmjenjivoj reznoj glavi: metalni nož dužine 23 cm osigurava vam lako napredovanje i pri gustoj travi i korijenju. U tren se oka može zamijeniti blagom reznom glavom s niti s radnom širinom od 30 cm. Tijekom košnje optimalnu ćete dužinu niti podesiti tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo.
Priključni čistač BCA 4030 sa svojom ukupnom težinom od 4,2 kg uklj. osnovni uređaj i akumulator vrlo se lagano i praktično vodi. Akumulator s litij-ionskom tehnologijom iz serije AL-KO 36V/5 Ah pritom daje dovoljno snage za 40 minuta košnje/šišanja– idealno za domaći vrt. Prazni akumulator napunit će se za cca. 2 sata.

 

Gdje mogu kupiti AL-KO priključni čistač BCA 4030 i alternative

 

Priključni reznu glavu/rezni tanjur AL-KO BCA 4030 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. On Multitool MT 40 pretvara u precizni i snažni trimer za čišćenje.
Ako želite Multitool koristiti za druge poslove, alternativno vam preporučamo pilu za grane CSA 4020 (br. art. 113612) ili priključne škare za živicu HTA 4045 (br. art. 113613). Ako tražite povoljni priključni trimer bez noža, onda je to GTA 4030 (br. art. 113614).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113615
EAN 4003718058505
Neto težina u kg 1.8 KG
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Radna širina s niti u cm 30 CM
Radna širina s nožem u cm 23 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (9.29MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.