Priključni trimer AL-KO GTA 4030

Broj. art.:: 113614
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Priključni trimer za travu za AL-KO 36 V Multitool MT 40
  • Radna širina 30 cm s najlonskom niti
  • Jednostavno automatsko podešavanje dužine niti pritiskom o tlo
  • Lagan i praktičan – uklj. podesivu dodatnu ručku

 

Lagano i praktično proširenje za šišanje trave za AL-KO 36V Multitool (MT 40 Li/MT 36 Li) omogućava ergonomsko šišanje.

 

 

AL-KO 36 V Multitool oduševljava svojim fleksibilnim, svestranim mogućnostima primjene zahvaljujući svojim praktičnim priključcima. Uz pomoć priključnog trimera s dodatnom ručkom u nekoliko ga poteza prenamijenite za šišanje trave. Savijena cijev i dodatni rukohvat omogućavaju udoban i fleksibilan rad. Štitnik za biljke štiti od nepotrebnog trošenja niti tijekom rada uza zidove i ograde te istovremeno sprečava neželjeno rezanje cvijeća i korisnog bilja.

 

 

Gdje mogu kupiti priključni trimer za travu GTA 4030 i alternative

 

Priključni trimer za travu GTA 4030 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršen proizvod ako želite proširiti ovdje dostupni AL-KO 36 V Multitool MT 40 (br. art. 113611) ili prethodni model MT 36 i ako trebate snažan i učinkovit akumulatorski čistač.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113614
EAN 4003718058499
Neto težina u kg 1.8 KG
Podešavanje niti Automatika na dodir
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Radna širina s niti u cm 30 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V

Handle system

Podesiva ručka DA

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.2MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.