Produžni štap MTA 42

Broj. art.:: 127476 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Produžni štap za škare za živicu i pilu za grane
  • Prikladan za modele HTA 4245 i CSA 4220
  • Dodatni produžetak za 80 cm
  • Robusna aluminijska cijev
  • Lagana montaža bez alata

S produžetkom MTA 42 doći ćete jako visoko – prikladan je za priključne škare za živicu HTA 4245 i pilu za grane CSA 4220.


Produžetak MTA 42 povećava radni radijus i radnu visinu

Imate solo by AL-KO Multitool MT 42 i želite povećati doseg svojih priključnih škara za živicu HTA 4245 ili priključne pile za grane CSA 4220?
MTA 42 je savršeno rješenje za to: produžetak jednostavno pričvrstite na cijev – i dobit ćete 80 cm radne dužine.


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO produžetak MTA 42 i alternative

Produžni štap solo by AL-KO MTA 42 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.
MTA 42 je dodatak isključivo namijenjen za solo by AL-KO škare za živicu HTA 4245 (br. art. 127438) i priključnu pilu za grane CSA 4220 (br. art. 127439).

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Vrsta pogona Akumulator

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.