Punjač Za Akumulator B 300 Li

Broj. art.:: 127391
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Punjač za akumulator serije PowerFlex
  • Potpuno će napuniti vaš akumulator za najviše 150 minuta

Uz punjač marke solo® by AL-KO jake akumulatore serije PowerFlex potpuno ćete napuniti za najviše 150 minuta.


PowerFlex punjač

PowerFlex litij-ionski akumulator (br. art.: 127390) omogućava mobilan rad uz veliku snagu. Kako biste mogli brzo napuniti ovaj jaki akumulator, treba vam punjač marke solo® by AL-KO. Taj punjač iz serije PowerFlex akumulator će potpuno napuniti za do 150 minuta, pa ćete brzo moći nastaviti raditi.


Sada kupite punjač za akumulator marke solo® by AL-KO

Punjač za akumulator iz serije PowerFlex možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.
Njime ćete moći napuniti akumulator B300 Li (br. art.: 127390) iz serije PowerFlex.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Akumulatorska obitelj AL-KO Power 36V
Vrsta pogona Baterija
Proizvodna linija PREMIUM pro
Upute za uporabu Preuzmi (1015.74KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.