solo® by AL-KO nastavak škare za živicu HTA 4245.2

Broj. art.:: 127646 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Nastavak za solo® by AL-KO MT 42.2
  • Suprotno rotirajuče oštrice s dužinom od 45 cm
  • Debljina rezanja do 28 mm
  • Brzo podešavanje kuta pritiskom na gumb
  • 9 različitih pozicija kuta

Proširite svoj akumulatorski višenamjenski alat MT 42.2 s nastavkom za škare za živicu HTA 4245.2

Bežično šišanje živice bez emisija s nastavkom HTA 4245.2 za visoke živice. Ako imate akumulatorski višenamjenski alat solo® by AL-KO MT 42.2, osnovni alat možete jednostavno pretvoriti u škare za živicu s nastavkom HTA 4245.2.

Fleksibilno podešavanje kuta

Zahvaljujući fleksibilnom podešavanju kuta, postoji veliki radni radijus do 270°. To čini nastavak za škare za živicu prikladnim za vrlo precizno rezanje i šišanje živice bez napora. Možete birati između 9 položaja podešavanja i brzog podešavanja, s kojim možete jednostavno podesiti radni kut u koracima od 15° pritiskom na gumb. 45 cm duga proturotirajuća oštrica, pokretana učinkovitim motorom bez četkica s niskim vibracijama od 280 W, osigurava brzo i snažno rezanje s preciznim rezultatima rezanja.

Lagani nastavak s niskim nivoom vibracija omogućuje precizno rezanje i rad prijatan za tijelo. Zahvaljujući baterijskom radu osnovnog uređaja, postoji veliki radijus djelovanja s velikom slobodom kretanja bez obraćanja pozornosti na duljinu ili položaj kabela. Koristi se tiho i bez emisija - i stoga se može provoditi neovisno o fiksnim razdobljima odmora. Osim toga, uređaj je jednostavan za održavanje. S dodatnim nastavkom MTA 42.2 (br. artikla 127647) možete ciljati još više.

Kupite solo® by AL-KO nastavak za škare za živicu HTA 4245.2 i alternative

Nastavke za škare za živicu HTA 4245.2 možete kupiti u našoj web trgovini ili u specijaliziranom prodavaču. Ako želite proširiti svoj višenamjenski alat MT 42.2 s nastavkom lančane pile, CSA 4220.2, to je dostupno pod art. 127643.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Akumulator
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 91
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 80
Duljina rezanja u mm 45
Maksimalna debljina rezanja mm 28
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Vibracije ahw, m/s^2 2.4
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni noževi
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
K vrijednost (m/s^2) 1
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.