Zamjenska nit za GT 2000

Broj. art.:: 113725 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladna za akumulatorski trimer GT 2000 (komplet od 2 komada)
  • Kvalitetna najlonska nit
  • Dužina niti 3 m. Debljina niti promjera 1,65 mm
  • Podešavanje dužine niti pritiskom o tlo
  • Lagana zamjena
113701
Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2000 Detalji

Zamjenska rezna glava za vaš akumulatorski trimer

Originalna AL-KO zamjenska rezna glava za akumulatorski trimer GT 2000. Rezna nit od kvalitetnog i izdržljivog najlona osigurava optimalne rezultate rezanja i ima promjer od 1,65 mm, pritiskom o tlo može se tijekom rada jednostavno automatski podesiti na ispravnu dužinu. Rezna glava se mijenja lagano u nekoliko poteza.


Kupite opremu za akumulatorske trimere i druge motorne čistače

Originalnu opremu marke AL-KO kupite preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere marke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113725
EAN 4003718060409
Promjer niti (mm) 1.65 MM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Cutting System

Duljina niti (cm) 300 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.