Zamjenski nož Robolinho®

Broj. art.:: 127465 Uskoro raspoloživo
Br. art.: 119925 Male količine
6.799,90 kn *
Br. art.: 119950 Raspoloživo
5.999,90 kn *
Br. art.: 119965 Uskoro dostupno
7.999,90 kn *
Br. art.: 119991 Raspoloživo
4.899,90 kn *
Br. art.: 119999 Raspoloživo
7.399,90 kn *
Ovaj komplet sadrži 6 (2x3) reznih noževa, viličasti ključ za otpuštanje pričvrsnih vijaka i zamjenske vijke. Noževi su kaljeni, dugotrajniji i tako dugotrajno osiguravaju ravnomjerno rezanje. Prikladan za sve modele>

Gdje mogu kupiti zamjenski nož

Zamjenski nož za robotske kosilice možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.