Zamjenski rezni list AL-KO za BC 260 B/ 4125 / 4535

Broj. art.:: 112405
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusni rezni list
  • Od specijalno kaljenog čelika
  • Za travu, korov i grmlje
  • Dugotrajnost
  • Radna širina: 25 cm

Prikladan za sljedeće modele:

  • Benzinski motorni čistač BC 260 B-S Classic
  • Benzinski motorni čistač BC 4125 Comfort
  • Benzinski motorni čistač BC 4535 II Premium

Zamjenski rezni list za vaš benzinski motorni čistač

Originalni AL-KO zamjenski rezni list radne širine od 25 cm za benzinske motorne čistače BC 260 B-S Classic, BC 4125 Comfort i BC 4535 II Premium. Ovaj robusni rezni list s 3 zuba od specijalno kaljenog čelika osigurava optimalno rezanje uzduž rubova travnjaka, gredica i zidova. Zahvaljujući vrhunskoj obradi čak se i pri intenzivnoj upotrebi reznog lista trava, korov i grmlje režu podjednako čisto. Tako će vaš vrt uvijek uvijek ostavljati njegovan i reprezentativan dojam. Rezni list mijenja se vrlo lagano u samo nekoliko poteza.


Kupite opremu za benzinske motorne čistače i druge trimere

Originalnu opremu marke AL-KO možete kupite preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere marke AL-KO.

Tehnički podatci

Radna širina s nožem u cm 25 CM
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.