Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036

Broj. art.:: 113574
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan i tih, idealan za male travnate površine
  • Rad s akumulatorom neovisan o strujnoj mreži (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)
  • Rad bez ispušnih plinova
  • Velika okretnost i održavanje traga zahvaljujući izvedbi s 2 osovine
  • Stabilni valjak za rahljenje s čeličnim nožem

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 250 m².


Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036

S akumulatorskim prozračivačem AL-KO SF 4036 u domaćem ćete vrtu raditi neovisno o strujnom kabelu. Lagana izvedba i okretna konstrukcija izuzetno su prikladne za manje vrtove. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i omogućite mu da dobro primi hranjive tvari.


Tehnički detalji za akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 pokreće naš litij-ionski akumulator od 40 V iz serije EnergyFlex koji po izboru dolazi u izvedbi s 4 Ah i 5 Ah. Kompaktna konstrukcija prozračivača s radnom širinom od 36 cm i izvedbom s 2 osovine koja se brine za veliku stabilnost u vožnji omogućava vrlo udoban rad. Dubina valjka za rahljenje podešava se centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 12 robusnih čeličnih noževa koji akumulatorskom prozračivaču AL-KO SF 4036 pružaju dugačak životni vijek. Opcionalno se valjak za rahljenje po potrebi u nekoliko poteza može zamijeniti valjkom za prozračivanje (br. art. 113621) s učinkovitim čeličnim opružnim zupcima, pa svoj travnjak nećete moći samo razrahliti, nego i prozračiti. Kao opcionalnu opremu imamo prihvatnu vreću od 50 l (br. art. 113622).


Gdje mogu kupiti akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 i alternative

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 možete udobno kupiti od kuće preko naše internetske stranice. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod AL-KO specijaliziranog prodavača.
Ako trebate prozračivač za veće površine, preporučamo vam električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort.
Uz akumulator EnergyFlex (nije sadržan u opsegu isporuke) u tren oka ćete moći raditi i drugim vrtnim uređajima iz serije EnergyFlex.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Tehnički podatci

Marka 001
Podesiva ručka DA
Proizvodna linija Comfort
Podesiva ručka DA
Duljina u cm bez pakiranja 111 CM
Visina u cm bez pakiranja 103 CM
Širina u cm bez pakiranja 55 CM
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 40
Vrsta pogona Baterija
Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja
Prihvatna košara, l 50 L
K vrijednost (m/s^2) 1.5
Kućište, materijal Plastika
Vibracije ahw, m/s^2 5
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
Neto težina u kg 11.7 KG
materijal prihvatne košare Platno
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 82
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 90
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Radna dubina maks. mm 11 MM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 12
Radna dubina min. mm 10 MM
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Košara s prikazom punjenja NE
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 6
Mogućnost prozračivanja Opcionalni pribor
Akumulatorska obitelj AL-KO 36V
Upute za uporabu Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.