Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036

Broj. art.:: 113574
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan i tih, idealan za male travnate površine
  • Rad s akumulatorom neovisan o strujnoj mreži (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)
  • Rad bez ispušnih plinova
  • Velika okretnost i održavanje traga zahvaljujući izvedbi s 2 osovine
  • Stabilni valjak za rahljenje s čeličnim nožem

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 250 m².


Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036

S akumulatorskim prozračivačem AL-KO SF 4036 u domaćem ćete vrtu raditi neovisno o strujnom kabelu. Lagana izvedba i okretna konstrukcija izuzetno su prikladne za manje vrtove. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i omogućite mu da dobro primi hranjive tvari.


Tehnički detalji za akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 pokreće naš litij-ionski akumulator od 40 V iz serije EnergyFlex koji po izboru dolazi u izvedbi s 4 Ah i 5 Ah. Kompaktna konstrukcija prozračivača s radnom širinom od 36 cm i izvedbom s 2 osovine koja se brine za veliku stabilnost u vožnji omogućava vrlo udoban rad. Dubina valjka za rahljenje podešava se centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 12 robusnih čeličnih noževa koji akumulatorskom prozračivaču AL-KO SF 4036 pružaju dugačak životni vijek. Opcionalno se valjak za rahljenje po potrebi u nekoliko poteza može zamijeniti valjkom za prozračivanje (br. art. 113621) s učinkovitim čeličnim opružnim zupcima, pa svoj travnjak nećete moći samo razrahliti, nego i prozračiti. Kao opcionalnu opremu imamo prihvatnu vreću od 50 l (br. art. 113622).


Gdje mogu kupiti akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 i alternative

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 možete udobno kupiti od kuće preko naše internetske stranice. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod AL-KO specijaliziranog prodavača.
Ako trebate prozračivač za veće površine, preporučamo vam električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort.
Uz akumulator EnergyFlex (nije sadržan u opsegu isporuke) u tren oka ćete moći raditi i drugim vrtnim uređajima iz serije EnergyFlex.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 11.7 KG
Prihvatna košara, l 50 L
Bruto težina u kg 13.7 KG
Visina bez ambalaže u cm 103 CM
Širina u cm bez pakiranja 55 CM
Duljina u cm bez pakiranja 111 CM
Materijal koša Platno
Za površine do qm 250 QM
Kučište, materijal Plastika
Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Košara s prikazom punjenja NE
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 12
Radna dubina maks. mm 11 MM
Radna dubina min. mm 10 MM
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 11 MM
Scarifying Min Depth (mm) 10 MM
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 40
Mogućnost prozračivanja Opcionalni pribor
Dimenzija duljina kartona cm 62 CM
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (6.54MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.