AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski prozračivač AR 1835

Broj. art.:: 113921 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 21.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Praktični i lagani prozračivač travnjaka s djeljivom osovinom (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Prozračuje i uklanja obamrlu travu i mahovinu
  • Za rahljenje tla i pripremu sjetve
  • Ručka mekana na dodir s indikatorom razine napunjenosti baterije
  • Za uklanjanje korova u povrtnjaku
  • Visoka učinkovitost s 24 zupca od opružnog čelika
  • Radna širina 2 x 170 mm

AL-KO akumulatorski prozračivač travnjaka AR 1835 uklanja slamu i mahovinu i priprema vaše povrtnjake za sjetvu.

 

Akumulatorski prozračivač travnjakaAL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNE ZA KUĆU I VRT AR 1835


S baterijskim prozračivačem travnjaka AR 1835 svom tlu možete osigurati dovoljno "zraka za disanje". Vaš travnjak je prozračen i istovremeno uklanja mahovinu i slamu. Također je savršen uređaj za uklanjanje korova u povrtnjaku. Prozračivač travnjaka razbija grubi materijal tla i optimalno priprema vaš povrtnjak za sjetvu. Vaš travnjak je prozračen i istovremeno uklanja mahovinu i obamrlu travu. Vaš svestrani pomoćnik u vrtu - iznimno lagan, štedi prostor za skladištenje i bez emisija.

 

Tehnički detalji AL-KO akumulatorskog prozračivača za travu AR 1835


Ovaj svestrani pomoćnik u vrtu s djeljivom osovinom ima radnu širinu od 350 mm i teži samo 4,8 kg (bez baterije). Brzina rotacije je 250 okretaja u minuti. 24 zupca od opružnog čelika omogućuju vam rad s velikom učinkovitošću. Djeljiva osovina osigurava pohranu koja štedi prostor. Ručka mekana na dodir u kombinaciji s drugom okruglom ručkom osigurava udoban rad. Indikator razine napunjenosti baterije integriran je u uređaj.

S AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Li-ion baterijom imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, jer možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5/4/5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže punjenje.) Li-ionska baterija vrlo je izdržljiva, ne zahtijeva mnogo održavanja i lagana je za svakoga. Nema samopražnjenja ili memorijskog efekta i pogodna je za punjenje. Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja. Baterija i punjač nisu uključeni.

Uz obitelj AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnih bežičnih uređaja, savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V sustavom baterija za dom i vrt.

 

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113921
EAN 4003718062458
Neto težina u kg 3.8 KG
Duljina u cm bez pakiranja 152 CM
Visina bez ambalaže u cm 33 CM
Širina u cm bez pakiranja 38 CM
Kučište, materijal Plastika
Radna širina prozračivanja, cm 35 CM
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 24
Mogućnost prozračivanja DA
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Vrijeme punjenja 2.5Ah u min 60 MIN
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 105 MIN
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 50 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 80 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 100 MIN

Handle system

Podesiva ručka NE

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.91MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (104.94KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.