Benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort s košarom

Broj. art.:: 112799
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radi bežično, neovisno o mreži, što mu omogućuje fleksibilnu primjenu
  • Snažan benzinski motor od 1,3 kW
  • Velika radna širina za uštedu vremena pri rahljenju
  • Savršena ergonomija – podešavanje rukohvata pričvršćivanjem na kućište
  • Sa stabilnim valjkom za rahljenje, valjkom za prozračivanje i velikom prihvatnom košarom

Benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort pomoći će vam u održavanju vaših travnatih površina. Kad radi bez kabela, pruža vam vrhunsku okretnost i neovisnost – i idealan je partner za travnate površine do 1.200 m².


Benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Uz benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort u svojem ćete domaćem vrtu raditi brzo i učinkovito – bez kabela i punjenja akumulatora. Zbog svoje robusne izvedbe i okretnosti ovaj je uređaj izuzetno prikladan za gotovo sve vrtove – čak i na velikim i udaljenim površinama gdje dužina kabela nije dovoljna i gdje u blizini nema utičnice. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. 3INONEfunction: rahljenje, prozračivanje i skupljanje. Dajte svojem travnjaku da prodiše i upije hranjive tvari.


Tehnički detalji za benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort pokreće snažan benzinski motor od 1,3 kW koji neovisno o dužini kabela ili trajanju akumulatora može raditi i u velikim vrtovima i na zabačenim terenima. Zato je benzinski prozračivač vrlo fleksibilan u primjeni, a na udaljenijim površinama gorivo se može natočiti na licu mjesta.
Radnom širinom od 38 cm i kompaktnom izvedbom ovaj prozračivač jamči udoban rad i brzo napredovanje čak i na velikim travnatim površinama. Dubina se podešava centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 14 robusnih čeličnih noževa koji benzinskom prozračivaču AL-KO Combi Care 38 P Comfort osiguravaju dugačak životni vijek. Dugoročno uklanja mahovinu, korov i preostalu zapletenu travu.
Valjak za rahljenje se može po potrebi u nekoliko poteza zamijeniti valjkom za prozračivanje s učinkovitim čeličnim opružnim zupcima, pa svoj travnjak nećete moći samo razrahliti, nego i prozračiti. Sve uključeno: valjak za prozračivanje i platnena prihvatna vreća od 55 l sadržani su u opsegu za isporuku.
Preporuka: model 38 P marke AL-KO pobjednik je usporednog testiranja prozračivača za 2018. godinu u organizaciji savjetodavnog portala http://www.vergleich.org/vertikutierer/ i osobito se bezrezervno preporuča zbog svoje velike radne širine, optimalne snage motora i male težine koja jamči zaštitu tla pri radu.


Gdje mogu kupiti benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort i alternative

Benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod specijaliziranog prodavača marke AL-KO.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036. Srednje velike vrtove na kojima postoji strujna mreža savladat ćete i s kabelskim električnim prozračivačem od modela 32.5 VE Classic.
Kod modela 38 E Comfort prihvatna košara od 55 l i valjak za prozračivanje sadržani su u opsegu isporuke.

Vaše prednosti

Uvijek prava radna dubina

Uvijek prava radna dubina

Samo jednim potezom radna se dubina može podesiti na jednu od pet razina. To je važno jer bi noževi prilikom prozračivanja trebali slabo dodirivati tlo kako se ne bi nepotrebno brzo istrošili te kako ne bi oštetili korijenje trave.

Zamjena noža

Zamjena noža

Valjke ćete brzo i jednostavno zamijeniti bez alata pomoću vijka s nazubljenom glavom. Vizualni sigurnosni prikaz pokazuje je li valjak ispravno stavljen.

Podešavanje visine

Podešavanje visine

4-struko podešavanje visine rukohvata sigurno je integrirano u kućište. Optimalno za individualno prilagođavanje tjelesnoj visini za opušten rad.

Ventilacija

Ventilacija

Veliki ventilacijski otvori brinu se za dostatnu ventilaciju motora. Optički su lijepo integrirani u kućište.

Manje prljavštine

Manje prljavštine

Prljavština slabije prianja za kućište zbog rebara koja su izvana premještena u unutrašnjost kućišta. Zbog toga je čišćenje jednostavnije i ima ga manje.

Tehnički podatci

Snaga kW 1.3 KW
Marka 001
Motor ccm 53
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 6100
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija Comfort
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Duljina u cm bez pakiranja 106 CM
Visina u cm bez pakiranja 109 CM
Širina u cm bez pakiranja 55 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Radna dubina min. mm 2 MM
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Radna širina prozračivanja, cm 38 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 14
materijal prihvatne košare Platno
Vrsta pogona Benzin
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 24
s prihvatnom košarom DA
Košara s prikazom punjenja NE
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 88
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 97
Radna dubina maks. mm 17 MM
K vrijednost (m/s^2) 1.5
Mogućnost prozračivanja DA
Promjer kotača prednji, mm 205 MM
Vibracije ahw, m/s^2 10
Kućište, materijal Plastika
Radna širina prozračivanja, cm 37 CM
Prihvatna košara, l 55 L
Promjer kotača straga, mm 65 MM
Upute za uporabu Preuzmi (0.00 B)
Preuzmi (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.