Benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort s košarom

Broj. art.:: 112799 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radi bežično, neovisno o mreži, što mu omogućuje fleksibilnu primjenu
  • Snažan benzinski motor od 1,3 kW
  • Velika radna širina za uštedu vremena pri rahljenju
  • Savršena ergonomija – podešavanje rukohvata pričvršćivanjem na kućište
  • Sa stabilnim valjkom za rahljenje, valjkom za prozračivanje i velikom prihvatnom košarom

Benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort pomoći će vam u održavanju vaših travnatih površina. Kad radi bez kabela, pruža vam vrhunsku okretnost i neovisnost – i idealan je partner za travnate površine do 1.200 m².


Benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Uz benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort u svojem ćete domaćem vrtu raditi brzo i učinkovito – bez kabela i punjenja akumulatora. Zbog svoje robusne izvedbe i okretnosti ovaj je uređaj izuzetno prikladan za gotovo sve vrtove – čak i na velikim i udaljenim površinama gdje dužina kabela nije dovoljna i gdje u blizini nema utičnice. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. 3INONEfunction: rahljenje, prozračivanje i skupljanje. Dajte svojem travnjaku da prodiše i upije hranjive tvari.


Tehnički detalji za benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort pokreće snažan benzinski motor od 1,3 kW koji neovisno o dužini kabela ili trajanju akumulatora može raditi i u velikim vrtovima i na zabačenim terenima. Zato je benzinski prozračivač vrlo fleksibilan u primjeni, a na udaljenijim površinama gorivo se može natočiti na licu mjesta.
Radnom širinom od 38 cm i kompaktnom izvedbom ovaj prozračivač jamči udoban rad i brzo napredovanje čak i na velikim travnatim površinama. Dubina se podešava centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 14 robusnih čeličnih noževa koji benzinskom prozračivaču AL-KO Combi Care 38 P Comfort osiguravaju dugačak životni vijek. Dugoročno uklanja mahovinu, korov i preostalu zapletenu travu.
Valjak za rahljenje se može po potrebi u nekoliko poteza zamijeniti valjkom za prozračivanje s učinkovitim čeličnim opružnim zupcima, pa svoj travnjak nećete moći samo razrahliti, nego i prozračiti. Sve uključeno: valjak za prozračivanje i platnena prihvatna vreća od 55 l sadržani su u opsegu za isporuku.
Preporuka: model 38 P marke AL-KO pobjednik je usporednog testiranja prozračivača za 2018. godinu u organizaciji savjetodavnog portala http://www.vergleich.org/vertikutierer/ i osobito se bezrezervno preporuča zbog svoje velike radne širine, optimalne snage motora i male težine koja jamči zaštitu tla pri radu.


Gdje mogu kupiti benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort i alternative

Benzinski prozračivač AL-KO Combi Care 38 P Comfort možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod specijaliziranog prodavača marke AL-KO.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036. Srednje velike vrtove na kojima postoji strujna mreža savladat ćete i s kabelskim električnim prozračivačem od modela 32.5 VE Classic.
Kod modela 38 E Comfort prihvatna košara od 55 l i valjak za prozračivanje sadržani su u opsegu isporuke.

Tehnički podatci

Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 97
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 88
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Radna širina prozračivanja, cm 37
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 24
Mogućnost prozračivanja DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Kućište, materijal Plastika
Prihvatna košara, l 55
Košara s prikazom punjenja NE
Radna širina prozračivanja, cm 38
Promjer kotača prednji, mm 205
Vrsta pogona Benzin
Za površine do qm 1200
K vrijednost (m/s^2) 1
Kotači s kugličnim ležajevima NE
materijal prihvatne košare Platno
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 14
Promjer kotača straga, mm 65
Vibracije ahw, m/s^2 10
s prihvatnom košarom DA
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Snaga kW 1.3
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 53
Motor o/min 6100
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan NE
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.