Benzinski prozračivač solo by AL-KO 518

Br. art.:: 127375 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažni benzinski Honda motor i robusno kućište od vrhunskog čelika
  • Bezstupanjsko podešavanje radne dubine
  • Učinkovito rahljenje s velikom radnom širinom od 36 cm
  • S robusnim vratilom noža s 15 dvostrukih čeličnih oštrica
  • Velika okretnost i održavanje traga zahvaljujući izvedbi s 2 osovinama

Benzinski prozračivač solo by AL-KO 518 vaš je robusni, snažni pomagač za profesionalnu njegu travnjaka na površinama do 1000 m². Time ulažete u dokazanu solo-by-AL-KO kvalitetu s veliko fleksibilnošću bez kabela.


Benzinski prozračivač solo by AL-KO 518 – robusni, neovisni pomagač za vaš vrt

Benzinski prozračivač solo by AL-KO 518 vaš je vjerni, neovisni partner za rahljenje u svakom vrtu i na svakom terenu – neovisno o utičnicama, dužini kabela ili trajanju akumulatora. Uz prozračivač solo by AL-KO 518 posao ćete obaviti lako i vrlo ćete brzo napredovati. Sa svojim jakim benzinskim motorom i 15 osobito stabilnih dvostrukih čeličnih oštrica pouzdano će iz trave uklanjati korov i mahovinu. Tako će vaš travnjak prodisati i bit će spreman primiti prirodne hranjive tvari i gnojivo.
Zahvaljujući radnoj širini od 36 cm brzo ćete napredovati u radu i u kraćem ćete vremenu obraditi veću površinu. Ovaj snažni uređaj zahvaljujući svojoj izvedbi s 2 osovine lako se vodi i sigurno održava trag. Rukohvat za upravljanje svojim ergonomski integriranim upravljačkim elementima omogućava lako rukovanje i promjenu stupnjeva bez premještanja ruku kako biste i pri dugotrajnijoj primjeni mogli raditi bez umaranja. Za transport i skladištenje rukohvat se može sklopiti za uštedu prostora.


Tehnički podaci o benzinskom prozračivaču solo by AL-KO 518

Benzinski prozračivač solo by AL-KO 518 koji pokreće Honda benzinski motor s 3,6 kW i 163 ccm pruža vam toliko veliku snagu da ćete suvereno savladati i veće travnate površine. Zahvaljujući 4-taktnom motoru s unutarnjim izgaranjem uređaj je neovisan od strujne mreže te se neovisno o dužinama kablova može koristiti i u većim vrtovima ili na udaljenijim površinama. Uz radnu širinu od 36 cm i vrlo robusno vratilo noža s 15 dugovječnih dvostrukih čeličnih oštrica vrlo ćete učinkovito napredovati u poslu. Mehanizam noža lako se spušta s rukohvata, a kotači s kugličnim ležajevima brinu se za lakši hod.
Radna dubina može se bezstupanjski podesiti između 0 i 25 mm – naravno centralno.
Za visoku kvalitetu obrade modela solo by AL-KO karakteristično je robusno kućište od vrhunskog čelika koje jamči dugačak životni vijek i zbog kojeg uređaj čak i pri intenzivnoj trajnoj upotrebi zahtijeva malo održavanja.
Sve uključeno: platnena prihvatna vreća sadržana je u opsegu isporuke uređaja.


Gdje mogu kupiti benzinski prozračivač solo by AL-KO 518 i alternative

Benzinski prozračivač solo by AL-KO 518 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga možete dobiti i kod jednog od naših AL-KO specijaliziranih prodavača.
Ako tražite tihi prozračivač bez emisija za male do srednje vrtove s utičnicom, preporučamo vam električni prozračivač solo by AL-KO 516.
Prednost za vas: kod modela 518 prihvatna vreća već je sadržana u opsegu isporuke.

Tehnički podatci

Podesiva ručka DA
materijal prihvatne košare Platno
Primer NE
Proizvodna linija Comfort
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Električni start NE
Kućište, materijal čelik
Automatski prigušivač dostupan DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Vrsta motora 4-taktni
Marka solo by AL-KO
Mogućnost prozračivanja NE
s prihvatnom košarom DA
Podesiva ručka DA
Model motora Honda GP 160
Košara s prikazom punjenja NE
Vrsta pogona Benzin
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.