Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Broj. art.:: 113465
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan i tih, idealan za srednje velike travnate površine
  • Individualno podešavanje visine pomoću brzozatezne poluge
  • Praktična ručka za nošenje za lagani transport
  • Velika okretnost i održavanje traga zahvaljujući izvedbi s 2 osovine i velikim kotačima
  • Uklj. stabilni valjak za rahljenje s čeličnim nožem i prihvatnom vrećom

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36 E Comfort pomaže vam u njezi vašeg travnjaka. Zahvaljujući maloj težini i velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 800 m².


Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36 E Comfort

S električnim prozračivačem AL-KO Combi Care 36 E Comfort u svojem ćete domaćem vrtu raditi tiho i bez ispušnih plinova. Funkcija 3INONE: rahljenje, prozračivanje i skupljanje. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i upije hranjive tvari. Zahvaljujući valjku za rahljenje s 20 čeličnih noževa ovaj je model posebno robustan i omogućava vam vrlo temeljitu i učinkovitu obradu tla.


Tehnički detalji za električni prozračivač AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36 E Comfort pokreće elektromotor snage 1.500 W koji se napaja preko kućne mreže (230 V). Zato se električni prozračivač može koristiti bez pauze, a vi ćete si uštedjeti zamjenu akumulatora odn. punjenje goriva u prozračivač.
Uz radnu širinu od 36 cm i izvedbu s 2 osovine koja osigurava stabilnu vožnju, kompaktna izvedba prozračivača jamči vam udoban rad. Dubina valjka za rahljenje podešava se centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 20 robusnih čeličnih noževa koji električnom prozračivaču AL-KO Combi Care 36 E Comfort daju veliku učinkovitost u obradi tla i dugačak životni vijek. Dugoročno uklanja mahovinu, korov i preostalu zapletenu travu. Valjak za rahljenje se po potrebi u nekoliko poteza može zamijeniti valjkom za prozračivanje s učinkovitim opružnim zupcima od čelika, pa svoj travnjak nećete samo razrahliti, nego i prozračiti.
Sve uključeno: platnena prihvatna vreća od 55 l sadržana je u opsegu isporuke uređaja.


Gdje mogu kupiti električni prozračivač AL-KO Combi Care 36 E Comfort i alternative

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36 E Comfort možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod AL-KO specijaliziranog prodavača.
Ako trebate prozračivač s akumulatorskim pogonom, preporučamo vam AL-KO SF 4036.
Kod modela 36 E Comfort prihvatna košara od 55 l i valjak za prozračivanje sadržani su u opsegu isporuke.

Vaše prednosti

Pospremljeno u dva klika

Pospremljeno u dva klika

Prozračivač se zahvaljujući dvama brzozateznim zatvaračima može sklopiti u tren oka. Time se jamči jednostavan transport i ušteda prostora za čuvanje.

Na tragu

Na tragu

Dvije osovine osiguravaju optimalno ponašanje u vožnji i stabilnost. A u kombinaciji s ergonomskim rukohvatom posao je dvostruko lakši.

Uvijek prava radna dubina

Uvijek prava radna dubina

Samo jednim potezom radna se dubina može podesiti na jednu od pet razina. To je važno jer bi noževi prilikom prozračivanja trebali slabo dodirivati tlo kako se ne bi nepotrebno brzo istrošili te kako ne bi oštetili korijenje trave.

Tehnički podatci

Snaga motora, W 1500 W
Marka 001
Podesiva ručka DA
Proizvodna linija Comfort
Podesiva ručka DA
Duljina u cm bez pakiranja 111 CM
Visina u cm bez pakiranja 112 CM
Širina u cm bez pakiranja 53 CM
Promjer kotača prednji, mm 140 MM
materijal prihvatne košare Platno
Promjer kotača straga, mm 160 MM
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 90
s prihvatnom košarom DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 94
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 4
Radna dubina maks. mm 12 MM
Mogućnost prozračivanja DA
Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 20
Prihvatna košara, l 55 L
Vibracije ahw, m/s^2 3
Košara s prikazom punjenja NE
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 44
Neto težina u kg 15 KG
Za površine do qm 800
K vrijednost (m/s^2) 1.5
Kućište, materijal Plastika
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
Vrsta pogona Električni
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 81
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.