Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort s košarom

Broj. art.:: 112800 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan, tih i bez ispušnih plinova – idealan za travnate površine srednje veličine
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za udoban rad
  • Ugodno centralno podešavanje dubine na 5 razina
  • Optimalno zračno hlađenje motora zahvaljujući povećanim otvorima za zrak
  • Sa stabilnim valjkom za rahljenje, valjkom za prozračivanje i velikom prihvatnom vrećom

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 800 m².


Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort

S električnim prozračivačem AL-KO Combi Care 38 E Comfort u svojem ćete domaćem vrtu raditi tiho i bez ispušnih plinova. Funkcija 3INONE: rahljenje, prozračivanje i skupljanje. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i upije hranjive tvari.


Tehnički detalji za električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort pokreće elektromotor snage 1.300 W koji se napaja preko kućne mreže (230 V). Zato se električni prozračivač može koristiti bez zaustavljanja, a osim toga ćete si uštedjeti zamjenu akumulatora ili točenje goriva.
S velikom radnom širinom od 38 cm uz ipak kompaktnu izvedbu ovaj prozračivač vam jamči udoban rad i brzo napredovanje čak i na većim travnatim površinama.
Radna dubina može se centralno podešavati u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 14 robusnih čeličnih noževa koji električnom prozračivaču AL-KO Combi Care 38 E Comfort osiguravaju dugačak životni vijek. Dugoročno uklanja mahovinu, korov i preostali zapletenu travu. Valjak za rahljenje se po potrebi u nekoliko poteza može zamijeniti valjkom za prozračivanje s učinkovitim opružnim zupcima od čelika, pa svoj travnjak nećete samo razrahliti, nego i prozračiti.
Nepokriveni stražnji kotači sprečavaju nakupljanje trave i omogućavaju bolju trakciju i udoban transport. Sve uključeno: valjak za prozračivanje i platnena prihvatna vreća od 55 l sadržani su u opsegu za isporuku.
Preporuka: model 38 E marke AL-KO pobjednik je usporednog testiranja prozračivača za 2018. godinu u organizaciji savjetodavnog portala http://www.vergleich.org/vertikutierer/ (kategorija električnih prozračivača) te se bezrezervno preporuča zbog velike prihvatne košare i laganog rukovanja te zamjene valjka za rahljenje i valjka za prozračivanje bez alata.


Gdje mogu kupiti električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort i alternative

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod AL-KO specijaliziranog prodavača.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036.
Kod modela 38 E Comfort prihvatna košara od 55 l i valjak za prozračivanje već su sadržani u opsegu isporuke.

Tehnički podatci

Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 86
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 24
Kućište, materijal Plastika
Za površine do qm 800
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 14
Košara s prikazom punjenja NE
Mogućnost prozračivanja DA
Promjer kotača straga, mm 60
Vibracije ahw, m/s^2 8
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Prihvatna košara, l 55
Radna širina prozračivanja, cm 38
s prihvatnom košarom DA
Radna širina prozračivanja, cm 37
Vrsta pogona Električni
materijal prihvatne košare Platno
K vrijednost (m/s^2) 1
Promjer kotača prednji, mm 200
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 93
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 6
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Snaga motora, W 1300
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.