Robotska kosilica AL-KO Robolinho® 300 E

Broj. art.:: 119991 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Potpuno automatski kosi površine do 300 m². Maksimalna buka pri košnji 60 dB(A)
  • Sigurnosni senzori štite od ozljeda i krađe
  • Jednostavna instalacija i rukovanje
  • Četiri puta duži vijek trajanja noževa zahvaljujući novoj geometriji. Svladava nagibe do 30% zahvaljujući profilnim kotačima s visokom trakcijom
  • Obrađuje najmanje kutove i uske prolaze zahvaljujući kompaktnom dizajnu
  • Kabel za omeđivanje (100 m) i klinovi (90 kom) su sadržani u opsegu isporuke

Mala, kompaktna i okretna. Robotska kosilica Robolinho® 300 E njeguje vaš travnjak potpuno automatski. Uživajte u slobodnom vremenu dok robotska kosilica učinkovito kosi vaš travnjak.


Čudesna košnja – robotska kosilica Robolinho® 300 E

Robolinho® 300 E razvili su naši inženjeri u Njemačkoj a proizveli naši stručnjaci u Austriji – na taj način AL-KO Gardentech osigurava svojim kupcima vrhunsku kvalitetu. Dugovječne komponente i sofisticirana tehnologija čine Robolinho® pouzdanim suputnikom i pomagačem za svakodnevnu njegu travnjaka. Robotska kosilica lako se instalira a bazna stanica se brzo postavlja. Naš softver i intuitivno upravljanje putem zaslona olakšavaju vam njegu travnjaka, kad god i gdje god želite.


Tehnički detalji za robotsku kosilicu Robolinho® 300 E

Pametna njega vrta s Robolinho® 300 E dio je sadašnjosti. Tihi rad bez emisija omogućuje elektromotor s 60 dB koji dobiva energiju od dugovječnog litij-ionskog akumulatora od 2,2 Ah /18V. Na taj način ovom robotskom kosilicom možete bez problema kositi i na blagdane ili po noći. Posebno razvijena tehnologija kretanja uparena s radnom širinom od 20 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka za površine do 300 m². Prepreke poput drveća ili nagibe do 30% će savladati bez problema.


Visina košnje može se bezstupanjski podesiti od 25 mm do 55 mm, što znači da duljinu travnjaka možete prilagoditi svojim osobnim željama. Učinkovit sustav rezanja s četverostrukim vijekom trajanja noževa osigurava savršen rez a otkos se već u kućištu kosilice usitnjava i vraća se na travnjak kao biološko gnojivo. Stoga nije potrebno zbrinjavanje pokošene trave. Pouzdana senzorska tehnologija pruža maksimalnu sigurnost za ljude i životinje.


Gdje mogu kupiti Robolinho® 300 E i dodatni pribor

Robotsku kosilicu Robolinho® 300 E kupite preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog AL-KO trgovca. Naši specijalizirani trgovci mogu izvršiti kompletnu instalaciju. Robolinho® 300 E ekološka podrška za njegu vaše travnate površine. Želite li, da je vaša robotska kosilica umrežena na Smart Gardening aplikaciju? U tom slučaju vam preporučujemo robotsku kosilicu solo® by AL-KO Robolinho® 500 W.


Naše prednosti za vas

AL-KO usluga instalacije za robotske kosilice: Vlasnicima naših Robolinho® robotskih kosilica nudimo sveobuhvatan paket: Jedan od naših vrtnih stručnjaka će u vašem vrtu po povoljnoj paušalnoj cijeni instalirati robotsku kosilicu. Kao kupac nećete imati nikakvih dodatnih radnji i možete uživati u slobodnom vremenu odmah nakon kupnje robotske kosilice. > čitajte dalje

Tehnički podatci

Napon baterije (unutarnji) V 18
Povezivanje nema
Za površine do qm 300
Maksimalna razmjernost u % 35
Broj noževa 2
Broj ulazne točke 1
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
Vrsta pogona Akumulator
Vrijeme rada bat. (unut) min 45
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 58
Kapacitet baterije (unut.) Ah 2.2
VrijemePunjenjaBat(unut.) 45
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
Senzor za kišu NE
Marka AL-KO
Proizvodna linija Easy
Radna širina, cm 20
Visina reza min/maks. mm 25 - 55
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.