Prihvatna košara za travu AL-KO Razor Cut 28.1 HM easy

Broj. art.:: 113867 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <p>Prihvatna košara za travu za AL-KO ručnu kosilicu Razor Cut 28.1 HM easy.</p> Stabilna prihvatna platnena košara za travu s metalnim okvirom
  • Mala težina - samo 0,7 kg
  • S praktičnom metalnom kukom za jednostavno zakačivanje na ručnu kosilicu

Grass catcher box for the AL-KO Easy 28.1 HM Hand Mower.

  • Strong grass catcher made of fabric with metal frame
  • Low weight - only 0.7 kg
  • With practical metal hook for easy hanging and unhooking on the cylinder mower

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Proizvodna linija Easy
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.