Ručna kosilica AL-KO Soft Touch 38 HM Comfort

Broj. art.:: 112663
NoStockAndUnderStockNotAloowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ekstremna okretnost
  • Beskontaktna rezna tehnika štiti travu
  • Omogućava tih rad bez emisija
  • Zaštita od udaraca i ogrebotina zahvaljujući gumenom odbojniku
  • Specijalno vreteno s 5 noževa za savršeno rezanje

Ručnom kosilicom tvrtke AL-KO svoje travnate površine možete sami dovesti na razinu engleskog igrališta za golf.


Ručna kosilica Soft Touch 38 HM Comfort

Ručna kosilica Soft Touch 38 HM Comfort radi tiho i bez emisija i idealan je partner za manje vrtove. Specijalno vreteno s 5 noževa osigurava ravnomjerno i točno rezanje trave. Čisti rez – kao škarama.


Tehnički detalji za ručnu kosilicu Soft Touch 38 HM Comfort

Svojom radnom širinom od 38 cm ručna kosilica Soft Touch 38 HM Comfort idealan je partner za travnate površine do 250 m². Visina košnje može se podešavati u četiri koraka od 14 do 35 mm. Budući da se vreteno s 5 čeličnih noževa i donji nož ne dodiruju, dobit ćete precizan i čist rez te savršeno održavani travnjak. Kotači promjera 220 mm kreću se vrlo mirno čak i na neravnim podlogama. Zahvaljujući kompaktnoj izvedbi i maloj težini od samo 7,9 kg ova okretna ručna kosilica izvrstan je partner za održavanje i zaštitu travnjaka u malim i krivudavim vrtovima. Zahvaljujući ergonomskom rukohvatu ručnom ćete kosilicom tvrtke AL-KO raditi bez umaranja. Opcionalno vam je na raspolaganju i prihvatna košara za travu od 41 l.


Gdje mogu kupiti Soft Touch 38 HM Comfort i alternative

Ručnu kosilicu Soft Touch 38 HM Comfort možete jednostavno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.
Ako trebate ručnu kosilicu s integriranim brzim zatvaračem za spremanje na malom prostoru, preporučamo vam ručnu kosilicu Soft Touch 380 HM Premium.

Vaše prednosti

Okretne u travi

Okretne u travi

Jednoosovinsko vođenje ručnih kosilica AL-KO jamči ekstremnu okretnost i udobno izjednačavanje vratila

Specijalno vreteno

Specijalno vreteno

Kvalitetno vreteno za košnju s 5 noževa od specijalnog kaljenog čelika jamči savršeno rezanje i ravnomjerno punjenje prihvatne košare.

Funkcionalni dizajn

Funkcionalni dizajn

Lagano i robusno kućište s novim dizajnom i novim širokim XL gumama. Gumeni odbojnik štiti kućište od udaraca i ogrebotina.

Precizan rez

Precizan rez

Ako se travnjak kosi ručnom kosilicom, vlati trave režu se čisto kao škarama. Pritom tehnika rezanja igra važnu ulogu: vreteno za košnju i donji nož se ne dodiruju, što košnju čini posebno blagom za travu.

Tehnički podatci

Marka 001
Radna širina u cm 38 CM
Visina reza min/maks. mm 14 - 35 MM
Proizvodna linija Comfort
Za površine do qm 250
Promjer vretena kosilice mm 128 MM
Neto težina u kg 7.9 KG
Sustav rezanja Beskontaktni noževi
Količina noževa vretena 5 ST
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.