Ručna kosilica AL-KO Soft Touch 38 HM Comfort

Broj. art.:: 112663
NoStockAndUnderStockNotAllowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ekstremna okretnost
  • Beskontaktna rezna tehnika štiti travu
  • Omogućava tih rad bez emisija
  • Zaštita od udaraca i ogrebotina zahvaljujući gumenom odbojniku
  • Specijalno vreteno s 5 noževa za savršeno rezanje

Tehnički podatci

Radna širina u cm 38 CM
Neto težina u kg 7.9 KG
Za površine do qm 250 QM
Visina reza min/maks. mm 14 - 35 MM
Sustav rezanja Beskontaktni noževi
Količina noževa vretena 5 ST
Promjer vretena kosilice mm 128 MM
Vreteno Materijal čelik
Dimenzija duljina kartona cm 63 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.