Plug zagrtač AL-KO

Broj. art.:: 110742 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusna plug zagrtač a od čeličnog lima za solo® by AL-KO kombinirani uređaj BF 5002-R
  • Lagana montaža zahvaljujući adapteru za montažu

Opcionalni montažni dio za kombinirani uređaj BF 5002-R


Plug zagrtač za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R I

Plug zagrtač je montažni dio za osnovni uređaj BF 5002-R i u kombinaciji s jednoosovinskim nosačem uređaja predstavlja učinkovit način za obradu zemlje bez umaranja. Na domaćim gredicama s povrćem ili u vrtu u predgrađu – plug zagrtač će zaštititi vašu zemlju i povećat će urod. Stvorit će zdravu mikroklimu i pobrinut će se za dobar urod na prirodnoj i neobrađenoj zemlji.


Tehnički podaci za plug zagrtač za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R

Plug zagrtač izrađen je od dugovječnog robusnog čeličnog lima i vrlo se jednostavno montira pomoću adaptera za montažu. Idealan je za obradu gredica za bogat urod u domaćim vrtovima.


Gdje mogu kupiti plug zagrtač za osnovni uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R i dodatke

Plug zagrtač za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Osnovni će uređaj pretvoriti u važnog pomoćnika u radu. Ako želite kombinirani uređaj koristiti u druge svrhe, preporučamo vam druge montažne dijelove: strižnu kosu CB 870 (br. art. 110494), prednje kosište FSM 530 (br. art. 110 739), frezu (br. art. 110495), valjak za metenje (br. art. 110605), dasku za snijeg (br. art. 113267) i opcionalne lance za snijeg (br. art. 112183).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 110742
EAN 4003718024661
Proizvodna linija COMFORT pro
Marka solo® by AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.