Strižna kosa AL-KO s pogonom CB 870

Broj. art.:: 110494
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Strižna kosa za solo® by AL-KO kombinirani uređaj BF 5002-R za miran pogon s malo vibracija
  • 87 cm radne širine za savladavanje površina do 2000 m²
  • Rezna tehnika s dva noža s kaljenim oštricama
  • Miran rad s malo vibracija
  • Idealna za prirodne vrtove i travnjake u voćnjacima

Opcionalni montažni dio za kombinirani uređaj BF 5002-R


Strižna kosa CB 870 s 87 cm radne širine za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R

Strižna kosa CB 870 montažni je dio za osnovni uređaj BF 5002-R koji taj jednoosovinski uređaj pretvara u moćnu profesionalnu strižnu kosilicu kojom se štiti priroda.
Strižna kosa s radnom širinom od 82 cm i bezstupanjskim podešavanjem visine elementa za održavanje razmaka prikladna je oprema za kombinirani uređaj/višenamjenski uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R (osnovni uređaj). U kombinaciji sa snažnim, ali mirnim pogonom s malo vibracija strižna kosa CB 870 pruža vam moćan rezni alat za ravnomjernu i učinkovitu košnju visoke trave na livadama i trave za stočnu hranu, a pouzdano će vas služiti i u gustom divljem raslinju.


Tehnički podaci za strižnu kosu CB 870 za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R

Kaljene oštrice noževa osiguravaju čist rez, a visina košnje pritom se zahvaljujući visinski podesivim elementima za održavanje razmaka (donji dio) može podesiti precizno i jednostavno.
S radnom širinom od 87 cm strižna kosa će kad se montira na kombinirani uređaj 5002-R profesionalno obaviti svoj posao te će brzo i učinkovito savladati velike površine i do 2000 m².
Zahvaljujući vrlo velikoj otpornosti visokoučinkoviti nož na strižnoj kosi impresionira minimalnim trošenjem čak i kad se pri intenzivnoj trajnoj upotrebi ili dužem mirovanju koristi u najgušćem gustišu.


Gdje mogu kupiti strižnu kosu za osnovni uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R i alternative

Strižnu kosu od 87 cm (br. art. 110494) za kombinirani uređaj solo® by AL-KO 5002-R možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Osnovni će uređaj pretvoriti u strižnu kosilicu spremnu za rad.
Ako želite kombinirani uređaj koristiti u druge svrhe, preporučamo vam druge montažne dijelove: prednje kosište za malčiranje (br. art. 110739), frezu (br. art. 110495), vadilicu krumpira (br. art. 110742), valjak za metenje (br. art. 110605), dasku za snijeg (br. art. 113267) i lance za snijeg (br. art. 112183).
Ako vam je posebno potrebna strižna kosilica velike radne širine, a još niste kupili osnovni uređaj, preporučamo vam da kao moguću alternativu pogledate solo® by AL-KO 5001 R III.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 110494
EAN 4003718020038
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija COMFORT pro

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.44MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.