Strižna kosilica solo by AL-KO 5001 R III

Br. art.:: 127469 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Univerzalna i snažna strižna kosilica od 2,3 kW za prirodne vrtove do 2500 m²
  • Za košnju livada, prirodnih vrtova i debelog divljeg raslinja/za dobivanje stočne hrane
  • Široki i kvalitetni ESM nosač noževa od 102 cm za dugačak životni vijek
  • Dobra mogućnost manevriranja zahvaljujući malom razmaku kotača, po 1 stupanj za vožnju unaprijed i unatrag
  • Opcionalna oprema: daska za snijeg, lanci za snijeg

Neograničeno učinkovito upravljanje i održavanje velikih prirodnih vrtova, travnjaka u voćnjacima, slobodnih površina i livada za stočnu hranu. To simbolizira solo by AL-KO strižna kosilica – naš univerzalni uređaj s komfornom opremom koji puca od snage.


Strižna kosilica 5001 R III. Okretni profesionalac za prirodne vrtove i livade za stočnu hranu uklj. strižnu kosu od 102 cm

Strižna kosilica solo by AL-KO 5001 R III kao kompletni uređaj sa 102 cm širokom strižnom kosom objedinjava sve što je važno u njezi prirodnih vrtova, poljoprivrednih površina i u dobivanju trave za stočnu hranu: ekološko, blago rezanje za prirodne površine, veliku snagu, napredovanje u gustom grmlju i lagano manevriranje na svakom terenu i na svakoj padini zahvaljujući malom razmaku kotača, velikim širokim gumama i jakom pogonu kotača sa stupnjem za vožnju unaprijed i unatrag.
Posebno sigurno upravljanje strižnom kosilicom s dobrim položajem tijela jamče ergonomski upravljač s prigušenjem vibracija i mogućnošću prilagođavanja svakoj tjelesnoj visini kao i mogućnost uključivanja i isključivanja pogona kotača po potrebi.
Strižna kosa radne širine od 102 cm, sadržana je u opsegu isporuke kompletnog uređaja, ima pogon za košnju koji se može zasebno uključiti ili isključiti – za vašu sigurnost tijekom rada. Opremljena je specijalno kaljenim kvalitetnim nožem marke ESM – made in Germany.
Univerzalni uređaj i za zimsku upotrebu: strižna kosa zimi se brzo i lako može zamijeniti daskom za snijeg (br. art. 113267), a po potrebi i opremiti lancima za snijeg (br. art. 112883) – za pouzdano čišćenje u nepovoljnim uvjetima.
Neovisna i ekstremno okretna strižna kosilica 5001 R III sve će poslove košnje sa svojom radnom širinom od 102 cm obaviti brzo i učinkovito. Pritom se snažni benzinski motor od 2,3 kW s pogonom kotača brine za lako napredovanje i pouzdano rezanje čak i u visokom gustišu, gustom divljem raslinju, na terenu i na padinama. Tu ovaj uređaj pokazuje svoju veliku okretnost koja će mu omogućiti upotrebu na skoro svakom rubu livade i skoro svakoj granici polja.
Zato je strižna kosilica 5001 R III vaš pouzdani partner za njegu i gospodarenje svim prirodnim vrtovima i livadama kao i tijekom zime – a na površinama do 2.500 m² okretna je alternativa traktorskoj kosilici.


Tehnički detalji za strižnu kosilicu solo by AL-KO 5001 R III:

svojim snažnim benzinskim motorom od 2,3 kW i strižnom kosom velike radne širine od 102 cm (sadržano u opsegu isporuke) ova vam strižna kosilica na raspolaganje stavlja suverenu snagu. Uz njezinu ćete pomoć površine do 2500 m² pokositi učinkovito, brzo, ekonomično i temeljito – uz bolju ekološku zaštitu travnjaka u usporedbi s kosilicom s rotirajućim noževima. Usprkos velikoj radnoj širini samom kosilicom se neočekivano okretno manevrira zahvaljujući širini traga od samo 55 cm i malom razmaku kotača i nosača.
Briggs&Stratton motor od 150 ccm osigurava brzi i ravnomjeran rad. On pokreće pogon noža koji se može uključiti i isključiti, ali i pogon kotača koji se također po potrebi može uključiti i isključiti i koji ima stupanj za vožnju unaprijed i unatrag. S individualnim uključivanjem pogona ova kosilica čak i na neprohodnom terenu s krivudavim rubovima (npr. na livadi na padini) pokazuje svoje jake strane i jamči posebno visinu razinu sigurnosti. U kombinaciji s visinski podesivim rukohvatom s prigušenjem vibracija za savršeno upravljanje uređajem bez umaranja te velikim, širokim i zrakom punjenim gumama od 13" s dubokim profilom moguće je optimalno rukovanje na gotovo svakom terenu i to uz ispravno držanje tijela.
Apsolutno obilježje kvalitete strižne kosilice 5001 R III je specijalno kaljeni nož njemačkog proizvođača ESM. Noževi sa svojim visinski podesivim donjim dijelovima ne omogućavaju samo precizno rezanje na svakom terenu. Prije svega ekstremno su izdržljivi i jamče dugačak životni vijek čak i pri trajnoj upotrebi u debelom gustišu te omogućavaju dugotrajnost. Pomični deflektor trave brine se za to da se trava na skuplja na poklopcu.
Izuzetna fleksibilnost – dva uređaja u jednom
Napomena: podaci o površinama za košnju mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti strižnu kosilicu solo by AL-KO 5001 R III i alternative

Strižnu kosilicu solo by AL-KO 5001 R III možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.
Ako želite strižnu kosilicu manje radne širine, preporučamo vam strižnu kosilicu BM 875 III.

Tehnički podatci

Proizvodna linija COMFORT pro
Vrsta pogona Benzin
Primer NE
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Model motora B&S Series 625EXi
Vrsta motora 4-taktni
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka NE
Pogon 1 brzina unaprijed / 1 natrag
Električni start NE
Marka solo by AL-KO
Podesiva ručka DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.