Akumulatorska sjedeća kosilica solo® by AL-KO R 85.1

Broj. art.:: 127617 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Bezstupanjski električni vozni pogon
  • Veliki Li-Ionski akumulator za održivi pogon
  • Obostrano košenje rubova
  • Povećana udobnost tihom košnjom
  • Naknadno reguliranje broja okretaja noža kod otežanih uvjeta
  • Jednostavno pražnjenje prihvatne košare pomoću teleskopske ručke, prikaz razine napunjenosti s akustičnim signalnim zvukom
  • Tempomat i LED svjetla

Okretnost, dugovječnost i održivost: To obećava sjedeća kosilica R 85.1 tvrtke AL-KO. Idealan partner za srednje velike ili zavojite vrtove s moćnim akumulatorskim pogonom.


Sjedeća kosilica Rider R 85.1

Sitna ali dinamitna a u isto vrijeme i okretna. Rider R 85.1 je univerzalno oružje protiv visoke trave u srednje velikim ili krivudavim vrtovima. Veliku razinu komfora pruža vam udobno sjedalo u kombinaciji s upravljačem i jednostavnim korištenjem upravljačkih elemenata. Rider R 85.1 ispunjava sve želje korisnika a posebno u pogledu održivosti. Košnja sa smanjenim emisijama bez ispušnih plinova.


Tehnički detalji za Rider R 85.1

Radnom širinom od 81 cm i radijusom košnje od samo 50 cm, kosilica Rider R 85.1 savršena je za krivudave vrtove s uskim prolazima. Sjedeću kosilicu pokreće Li-Ion akumulator od 72 V / 31 Ah pomoću kojeg postiže brzinu od 6,5 km/h unaprijed i 5,0 km/h unatrag. Visina košnje može se centralno podešavati u 10 visina od 2,5 cm do 13 cm. Hidrostatski pogon s nožnom papučicom. Velika prihvatna košara lako se prazni pomoću teleskopske ručice i oglašava se akustičnim signalom kad je puna. Stražnja osovina od lijevanog željeza osigurava posebno dug vijek trajanja. Užitak u košnji zaokružuje se košnjom zu same robove s obje strane.


Gdje mogu kupiti sjedeću kosilicu Rider R 85.1

Sjedeću kosilicu R 85.1 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Zahvaljujući premium usluzi dostave, uređaj će biti isporučen spreman za upotrebu.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > nastavite čitati

Tehnički podatci

VrijemePunjenjaBat(unut.) 720
Vibracije ahw, m/s^2 1.16
Kapacitet baterije (unut.) Ah 31
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 93
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 80
materijal prihvatne košare Platno
Vrsta pogona Akumulator
Za površine do qm 6000
Košara s prikazom punjenja DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 97
Vrijeme rada bat. (unut) min 150
Podesiva visina rezanja centralno, 10 položaja
Promjer stražnjeg kotača, " 13x5.0-6
Prihvatna košara, l 190
Skupljanje DA
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
s prihvatnom košarom DA
Napon baterije (unutarnji) V 72
Broj noževa 2
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
K vrijednost (m/s^2) 1
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Radna širina, cm 81
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.