solo® by AL-KO benzinska traktorska kosilica T 23-125.2 HD V2 SD

Broj. art.:: 127653 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Smart Display i getriba G700
  • Brza košnja zahvaljujući širokom kosištu od 125 cm
  • Tempomat za ravnomjernu košnju
  • Standardni branik i lijevana osovina
  • Nisko težište
  • 23" široke gume za najbolju trakciju
  • Poluprofesionalne pogonske komponente. Uklj. komplet za malčiranje

Inteligentni pametni kokpit AL-Ko benzinske traktorske kosilicea za travnjake T 23-125.2 HD V2 SD

Pametno i personalizirano. Uz pametni kokpit, korisnik nikada ne gubi preglednost: za učinkovitiji rad, veći užitak u vožnji i bolje rezultate košnje. AL-KO benzinska traktorska kosilica T 20-105.2 HD V2 SD razvijen je u Njemačkoj i proizvodi se u Austriji. Najviša kvaliteta i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji te inovativni pametni kokpit čine ovau traktorsku kosilicu vašim savršenim partnerom u vašem vrtu.

S pametnim kokpitom sve je odmah pregledno

S novim pametnim kokpitom, traktorska kosilica solo® by AL-KO ne samo da revolucionira košnju travnjaka, već ju čini mnogo učinkovitijom i olakšava rad. Kako radi? Pretvaranjem pametnog telefona u kokpit i umetanjem u stabilni držač pogodan za pametne telefone od 4 do 7 inča. Uspostavite bluetooth vezu s traktorom i pametni kokpit se može pokrenuti. Tijekom rada na površinama do 10.000 m², svi važni podaci kao što su brzina, mjerač goriva, učinkovitost košnje, preostalo i prethodno pokošeno vrijeme, ukupni radni sati, status napunjenosti baterije, prikaz nagiba itd. mogu se očitati izravno na kokpitu. Kako bi pametni telefon uvijek bio spreman za korištenje, solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD ima USB utikač za punjenje s integriranom zaštitom od prašine i kiše.

Motor Briggs & Stratton od 14,4 kW  pokreće traktorsku kosilicu AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD. Visina košnje 125 cm široke kosilice može se podesiti u sedam stupnjeva od 30 mm do 90 mm. Zimi se kosište može lako skinuti radi održavanja ili koristiti traktor kao vozilo za čišćenje snijega. Okvir C-profila posebno je robustan i otporan na torziju, a u kombinaciji sa standardnim branikom i stabilnom lijevanom osovinom prednjeg kotača osigurava dug radni vijek traktorske kosilice. Opcionalno, možete naknadno ugraditi elektroničko pražnjenje za 310 litarski sakupljač trave.

Košnja travnjaka na velikim travnjacima traktorom solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD također je užitak zahvaljujući stražnjim kotačima od 23 inča i premium mjenjaču G700 koji omogućavaju brzine do 11 km/h a za neosjetljivu vožnju preko neravnina. Ugrađeni tempomat također povećava udobnost i učinkovitost. Jedna do druge pedale za naprijed i natrag omogućuju intuitivnu vožnju. Kosilicu je lako napuniti gorivom zahvaljujući mlaznici spremnika s vanjske strane. Duboki gazni sloj i veliki prostor za noge olakšavaju sjedenje i rad s našim traktorom. Udobno sjedalo može se individualno podešavati. Naš savjet: uz široku paletu dodatne opreme, traktorska kosilica solo® by AL-KO prava je sveznalica i može obaviti svoj posao za vas zimi i ljeti.

Kupite solo® by AL-KO benzinsku traktorsku koislicu T 20-105.2 HD V2 SD i alternative

Kupite traktor T 20-105.2 HD V2 SD sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako preferirate model s većom širinom košnje i većim motorom, preporučujemo traktor T 23-125.2 HD V2 SD (br. artikla 127653).

Iskoristite našu premium uslugu dostave kada kupite ovaj traktor putem našeg webshopa.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

 

Tehnički podatci

Brzina unatrag maks. km/h 5
Brzina naprijed maks.km/h 11
Povezivanje Bluetooth
Prihvatna košara, l 310
Električno pražnjenje koša NE
Promjer stražnjeg kotača, " 23X10.5-12
Broj noževa 2
Skupljanje DA
snaga uređaja u kW 14.4
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
K vrijednost (m/s^2) 2
Pogon Nožni hidrostat G700
Vrsta spojke noža elektromagnetski
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Vrsta reznog mehanizma standardno
Vibracije ahw, m/s^2 4
Bočno izbacivanje NE
s prihvatnom košarom DA
Tempomat je uključen DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 94
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 104
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 105
Za površine do qm 10000
materijal prihvatne košare Platno
Vrsta prikaza smart
Košara s prikazom punjenja DA
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Radna širina u cm 125
Radna širina, cm 125
Model motora B&S Intek 8240
Snaga kW 14.4
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 724
Motor o/min 2900
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.