solo® by AL-KO T 15-95.6 HD-A PREMIUM pro

Broj. art.:: 127367
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brza košnja zahvaljujući dijelu za košnju od 95 cm
  • Upravljački elementi lako su dostupni iz sjedala
  • Velika prihvatna košara s akustičnim signalom razine punjenja
  • Udobno i podesivo vozačko sjedalo
  • Mehanizam za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija s motorom od 7,7 kW

 

Razvijeno u Njemačkoj, proizvedeno u Austriji. T15-95.6 HD A vam nudi stabilne komponente i vrhunsku kvalitetu. To su traktorske kosilice marke solo® by AL-KO.

 

 

Traktorska kosilica T15-95.6 HD A

 

Ako ste jednom sjedili na traktorskoj kosilici marke AL-KO, više nikad nećete htjeti drugačije kositi travu. Razvijeni u Njemačkoj, a proizvedeni u našoj tvornici u austrijskom Obdachu ovi traktori marke AL-KO objedinjuju kvalitetne materijale i sofisticiranu tehniku te su stoga savršeni partner za košnju velikih travnatih površina. Snažni motori i maksimalan komfor: to su traktorske kosilice marke AL-KO. Njihova posebna prednost: uz raznovrsnu opremu i proširenja za traktorsku kosilicu kao što su npr. malčer, deflektor ili daske za snijeg, svoju ćete traktorsku kosilicu moći koristiti svestrano.

 

Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T15-95.6 HD A

 

Početni model s prvorazrednim omjerom kvalitete i cijene. Visina košnje lako se podešava u 7 visina od 30 mm do 90 mm. Uz 95 cm široki dio za košnju s dva noža učinkovito se kose i veliki vrtovi. Zimi se dio za košnju u nekoliko poteza može skinuti radi održavanja odn. korištenja traktora za čišćenje snijega.
Robusni i na torziju otporni okvir C profila u kombinaciji s dijelom za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija osigurava dugačak vijek traktorske kosilice solo® by AL-KO T15-95.6 HD A. Papučice za vožnju unaprijed i unatrag smještene jedna pokraj druge za intuitivnu vožnju s hidrostatskim pogonom. Na ovu se trakorsku kosilicu opcionalno može montirati i prednji odbojnik. Udobno sjedalo može se individualno stupnjevito podešavati. Stražnji kotači od 20" osiguravaju dobro napredovanje na svakom terenu i na svakoj podlozi.

 

Gdje mogu kupiti T15-95.6 HD A i alternative

 

Traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T15-95.6 HD A može vam dostaviti specijaliziranji prodavač tvrtke AL-KO i odmah se možete baciti na košnju: to omogućava naša premium usluga dostave. Još danas stupite u novu eru košnje i u našoj internetskoj trgovini naručite traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T15-95.6 HD A.
Ako želite traktorsku kosilicu s Briggs&Stratton Intek motorom, preporučamo vam T16-95.6 HD V2. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.

 

Naše prednosti za vas

 

AL-KO premium usluga dostave: naše proizvode marke solo® by AL-KO isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Vaše prednosti

Maksimalna učinkovitost

Maksimalna učinkovitost

Maksimalnu učinkovitost postižete zahvaljujući velikoj brzini vožnje i košnje, širokom kosištu, tehnologiji MaxAirflow za optimalan transport trave u koš za travu velikog volumena od 310 litara.

Udoban uspon

Udoban uspon

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Papučica za vožnju unaprijed i unatrag

Papučica za vožnju unaprijed i unatrag

Zahvaljujući po jednoj papučici za vožnju unaprijed i unatrag brza košnja je vrlo intuitivna.

Podesivo XXL sjedalo

Podesivo XXL sjedalo

Zahvaljujući ergonomskom, posebno širokom vozačkom sjedalu čak i košnja velikih površina pričinjava zadovoljstvo. Sjedalo se vrlo lako pomiče unaprijed ili unatrag.

Sportski upravljač

Sportski upravljač

Upravljač spušten prema dolje ne podsjeća samo na trkaće vozilo: s njim ćete itekako dobro kontrolirati svoju traktorsku kosilicu.

Akustični prikaz punjenja

Akustični prikaz punjenja

Velika prihvatna košara s akustičnim prikazom punjenja i integriranim reflektorom upozorava korisnike čim je prihvatna naprava puna.

Posebno snažan okvir

Posebno snažan okvir

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Široke gume za zaštitu trave

Široke gume za zaštitu trave

Posebno široke gume na svakoj podlozi osiguravaju optimalnu trakciju, pa ne ostavljaju trag.

Istaknuti dizajn

Istaknuti dizajn

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

Vanjski nastavak spremnika

Vanjski nastavak spremnika

Ako se isprazni, osamlitarski spremnik goriva jednostavno se i brzo može ponovno napuniti pomoću vanjskog poklopca spremnika.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 95 CM
Vrsta pogona Benzin
Model motora AL-KO Pro 450
Motor ccm 452
Snaga kW 7.7 KW
Motor o/min 2600
Neto težina u kg 247 KG
Pogon Nožni hidrostat T3
broj cilindara 1
Električni start DA
Prihvatna košara, l 310 L
Povezivanje nema
Duljina u cm bez pakiranja 251 CM
Visina bez ambalaže u cm 117 CM
Širina u cm bez pakiranja 100 CM
Vrsta prikaza nema
Bruto težina u kg 310 KG
Električno pražnjenje koša NE
Materijal koša Plastika/platno
Za površine do qm 7000 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Volumen spremnika goriva, l 8 L
Malčiranje Opcionalno
Bočno izbacivanje NE
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Promjer stražnjeg kotača, " 20X10.0-8
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Vrsta reznog mehanizma standardno
S blokadom diferencijala NE
snaga uređaja u kW 7.7
Košara s prikazom punjenja DA
Komplet za naknadnu ugradnju na smart-connect AL-KO smart-connect Bluetooth
Primer NE
Radna Svjtla Opcionalno
Dimenzija duljina kartona cm 222 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Automatski prigušivač dostupan NE
Radna širina, cm 95 CM
Proizvodna linija PREMIUM pro
GT_STOSSSTANGE optional
Marka solo® by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (4.26MB)
Preuzmi (5.69MB)
Preuzmi (6.99MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (629.46KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.