Traktorska kosilica AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition

Br. art.:: 119989 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Maksimalna udobnost zahvaljujući jednostavnom i preglednom upravljanju
  • 2UJEDAN funkcija: bočno izbacivanje, malčiranje
  • Pouzdano kosište s 2 noža, s kugličnim ležajevima
  • Nožni hidrostat s ergonomski postavljenim pedalama
  • Široke gume za optimalno prianjanje prilikom košnje
  • Optimalna pozicija sjedišta, prostrani prostor za noge i duboki, udobni ulaz
  • Jednostavno prebacivanje na zimski rad (s daskom za snijeg)
  • Funkcija malčiranja pomoću poklopca za malčiranje (lako pospremanje na kosištu)

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše traktorske kosilice AL-KO Black Edition. Traktorska kosilica AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition impresionira svojom velikom okretnošću. Naš pouzdani, snažni motor AL-KO Pro 450 idealan je partner za srednje velike vrtove.


Traktorska kosilica AL-KO T 15-93.1 HDS-A HDS Black Edition

Visokokvalitetne komponente, razvijene u Njemačkoj i proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica AL-KO 15-93.1 HDS-A u ekskluzivnom Black Edition izdanju. Zahvaljujući bočnom izbacivanju nije potrebno prazniti prihvatnu košaru za travu, tako da se čak i veće površine mogu obraditi jednom košnjom. Traktorska kosilica pritom zadržava visok stupanj okretnosti i dobro se osjeća u većini vrtova. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu kao što su deflektor, daska za snijeg i slično te lako uklonjiv deflektor pretvaraju ovu traktorsku kosilicu ljeti i zimi u univerzalni uređaj. Ukoliko ste u potrazi za povoljnom traktorskom kosilicom, ovo je dobar odabir.


Tehnički detalji traktorske kosiliceAL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition

Traktorska kosilica iz serije Black Edition je svojom radnom širinom od 93 cm savršena za učinkovitu i brzu košnju. Pokreće ju ALKO pro 450 motor s 8,5 kW s malo vibracija. Visina košnje može se jednim potezom brzo i jednostavno podesiti u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječno kosište od čeličnog lima ima dva noža za čisti rez i može se ukloniti u nekoliko jednostavnih koraka. To omogućuje brzo čišćenje i ekonomično održavanje noža.
Na prednji dio traktorske kosilice AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition zimi se može pričvrstiti snježni plug. Uz dodatke kao što je naš vrtni valjak, ova vas traktorska kosilica podržava i ljeti, prilikom drugih poslova. Iznimno velike gume do 8“ jamče dobro prianjanje i brz napredak na bilo kojoj površini i na bilo kojem terenu. Praktičan upravljač i pregledni upravljački elementi pružaju dodatnu prednost.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition i dodatni pribor

Traktorska kosilica AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition povoljni je partner za košnju većih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktorsku kosilicu s prihvatnom košarom, preporučujemo vam traktorsku kosilicu AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition.
Naš savjet: Bogata ponuda dodatnog pribora, traktorsku kosilicu AL-KO Black Edition čine multitalentom za ljetne ali i zimske radove.


Tehnički podatci

Reflektor Opcionalno
Električni start DA
Skupljanje NE
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Vrsta motora 4-taktni
Model motora 024
Vrsta reznog mehanizma standardno
Malčiranje DA
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Vrsta prikaza nema
Bočno izbacivanje DA
Funkcija 2u1
Primer NE
Marka AL-KO
Pogon Nožni hidrostat T2
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija Easy
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.