Traktorska kosilica AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition

Broj. art.:: 119932 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Maksimalna udobnost zahvaljujući jednostavnom i preglednom upravljanju
  • Udobno pražnjenje košare pomoću teleskopske ručice
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevima
  • Široki kotači za optimalno napredovanje u košnji
  • Jednostavna pregradnja za zimske radove (s daskom za snijeg)

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše traktorske kosilice AL-KO Black Edition. Traktorska kosilica AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition prije svega impresionira svojom velikom okretnošću. Snagator s jakim AL-KO Pro motorom idealni je partner za srednje velike vrtove.


Traktorska kosilica AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica AL-KO T 15-93.9 HD-A u ekskluzivnoj verziji Black Edition. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Traktorska kosilica pritom zadržava svoju okretnost i zbog toga se dobro osjeća u većini vrtova. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga ta dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition

Traktorska kosilica iz serije Black Edition sa svojom je radnom širinom od 93 cm savršena za učinkovitu i brzu košnju srednje velikih vrtova. Traktorsku kosilicu AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition pokreće AL-KO Pro-450 motor od 7,7 kW s malo vibracija. Visina košnje brzo se i jednostavno u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječni dio za košnju od čeličnog lima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Time se omogućuje brzo čišćenje i ekonomično održavanje noža.
na prednjoj strani traktorske kosilice AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition osim toga se zimi može montirati daska za snijeg. S pomoću opreme kao što su vrtni valjak ili prikolica ova traktorska kosilica ljeti će vam pomagati i u drugim radovima. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za dobro prianjanje i brzo napredovanje. Pokošenu travu ova traktorska kosilica skuplja u prihvatnu košaru od 220 l. Dodatnu prednost u pogledu komfora nude upravljač koji dobro leži u ruci i pregledni upravljački elementi.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition i alternative

Traktorsku kosilicu AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Traktorska kosilica AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition povoljni je partner za košnju većih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 93
Marka AL-KO
Volumen spremnika goriva, l 7
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Snaga kW 7.7
Automatski prigušivač dostupan NE
Vrsta prikaza nema
snaga uređaja u kW 7.7
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8.5
Model motora 024
K vrijednost (m/s^2) 2
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Bočno izbacivanje NE
Električno pražnjenje koša NE
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Vrsta reznog mehanizma standardno
Električni start DA
Vrsta motora 4-taktni
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 89
Motor ccm 452
Brzina unatrag maks. km/h 3.5
Funkcija 2u1
Radna širina, cm 93
Za površine do qm 4500
Prihvatna košara, l 220
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Košara s prikazom punjenja DA
Skupljanje DA
Primer NE
Reflektor Opcionalno
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Malčiranje Opcionalno
s prihvatnom košarom DA
Brzina naprijed maks.km/h 8
Vibracije ahw, m/s^2 4
Proizvodna linija Easy
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Motor o/min 2600
Broj noževa 2
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Pogon Nožni hidrostat T2
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.