Traktorska kosilica AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition

Br. art.:: 119927 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Maksimalna praktičnost zahvaljujući jednostavnom i jasnom rukovanju
  • Traktor s bočnim izbacivanjem s funkcijom 2in1: bočno ispuštanje i mulčenje
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevimak
  • Nožni hidrostat s ergonomsko postavljenim papučicama
  • Široki kotači za optimalnu trakciju
  • Optimalni sjedeći položaj s puno prostora za noge i duboki, udobni ulaz
  • Učinkovita košnja velikih travnatih površina

Otkrijte prekrasnu stranu kosidbe travnjaka uz naš traktor kosilica AL-KO Black Edition. Traktor kosilica AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition impresionira prije svega svojom visokom okretnošću. S moćnim Briggs & Stratton motorom idealan je partner za srednje veličine..


Traktorska kosilica AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica T 18-111.9 HDS Black Edition. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga ta dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak..


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition

Traktor kosilica iz linije proizvoda Black Edition, čija je rezna širina od 110 cm, savršen je za učinkovito i brzo košenje velikih travnjaka. Traktorska kosilica AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition pokreće snažan Briggs & Stratton Powerbuilt 4175 sa niskim vibracijama. Visina rezanja može se brzo i lako podesiti u 6 koraka od 30 mm do 80 mm. ugovječni dio za košnju od čeličnog lima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Ovaj se traktor s bočnim izbacivanjem zahvaljujući sofisticiranom sustavu za brzu zamjenu može pretvoriti u zimski uređaj. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za dobro prianjanje i napredovanje. Malčiranje se provodi pomoću poklopca za malčiranje koji se može praktično pospremiti na dijelu za košnju. Još jednu prednost u pogledu udobnosti nude upravljač koji dobro leži u ruci i pregledi upravljački elementi. Nožnim hidrostatom i elektromagnetskom spojkom noža za udobno uključivanje i isključivanje mehanizma za košnju vrlo se lako rukuje.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition i alternativ

Traktorsku kosilicu AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Traktorska kosilica T 18-111.9 HDS Black Edition idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktorsku kosilicu s košem ,preporučamo vam traktorsku kosilicu AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition.
Naš savjet: Uz široku paletu dodatne opreme, traktorski travnjak AL-KO Black Edition pravi je sveobuhvatni uređaj i može obaviti svoj posao za vas zimi i ljeti.

Tehnički podatci

Električni start DA
Vrsta prikaza nema
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Proizvodna linija Easy
Vrsta reznog mehanizma standardno
Primer NE
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Reflektor Opcionalno
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Automatski prigušivač dostupan NE
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Malčiranje DA
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Skupljanje NE
Funkcija 2u1
Vrsta motora 4-taktni
Model motora B&S Powerbuilt 4175
Marka AL-KO
Pogon Nožni hidrostat T2
Bočno izbacivanje DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.