Traktorska kosilica solo by AL-KO T 13-93.7 HD

Broj. art.:: 127416 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Maksimalna udobnost zahvaljujući preglednom upravljanju
  • Opcionalno malčiranje s pomoću nastavka za malčiranje
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevima
  • Široki kotači za optimalno napredovanje u košnji
  • Jednostavna pregradnja za zimske radove (s daskom za snijeg)

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše traktorske kosilice solo by AL-KO. Traktorska kosilica T13-93.7 HD Comfort idealan je partner za srednje velike vrtove.


Traktorska kosilica T13-93.7 HD Comfort

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica T13-93.7 HD Comfort. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga ta dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T13-93.7 HD Comfort

Početni model traktorskih kosilica iz serije Comfort sa svojom je radnom širinom od 93 cm savršen za učinkovitu i brzu košnju vrtova. Traktorsku kosilicu T13-93.7 HD Comfort pokreće Briggs&Stratton motor od 6,3 kW. Visina košnje lako se u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječni dio za košnju od čeličnog lima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Na prednjoj strani traktorske kosilice T13-93.7 HD Comfort osim toga se zimi može montirati daska za snijeg. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za dobro prianjanje i napredovanje. Izravno iz podesivog vozačkog sjedala s pomoću teleskopske ručice može se isprazniti prihvatna košara od 220 l. Akustični signal će pravovremeno upozoriti na pražnjenje košare. Dodatnu prednost u pogledu komfora nude upravljač koji dobro leži u ruci i pregledni upravljački elementi.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu T13-93.7 HD Comfort i alternative

Traktorsku kosilicu T 13-93.7 HD možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Traktorska kosilica T13-93.7 HD Comfort idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktorsku kosilicu radne širine od 103 cm, preporučamo vam traktorsku kosilicu T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Proizvodna linija COMFORT pro
Malčiranje Opcionalno
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Pogon Nožni hidrostat T3
Primer NE
Vrsta reznog mehanizma standardno
s prihvatnom košarom DA
Električno pražnjenje koša NE
Reflektor Opcionalno
Marka solo by AL-KO
Električni start DA
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Vrsta prikaza nema
Košara s prikazom punjenja DA
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Bočno izbacivanje NE
Skupljanje DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Vrsta motora 4-taktni
Model motora 022
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.